House of colours

Om 11 uur verzamelden we ons aan de Van Baerlestraat 76 in Amsterdam (tegenover het stedelijk museum). Eerst vertelde Head of Global Flexa ColourLab Heleen van Gent over de vier nieuwe kleurencollecties van flexa creations. Vervolgens vertelde actrice Victoria Koblenko (in een prachtige groene jurk) over haar kleur keuze voor flexa creations en haar samenwerking met flexa. Wat een power women is Victoria Koblenko en een prachtige verschijning.

Na de twee inspirerende presentaties van Heleen van Gent en Victoria Koblenko stond er een healty lunch voor ons klaar, heerlijk belegde broodjes met een kopje soep.

Vervolgens werden we in twee groepen ingedeeld. de eerste groep (waar ik deel van uit maakte) kreeg de mogelijkheid om de pop-up store ‘house of colours’ goed te bekijken, te fotograferen en vragen te stellen aan Victoria Koblenko. De andere groep ging onder begeleiding van Heleen van Gent een persoonlijk kleuren moodboard maken. Vervolgens wisselende beide groepen. Na afloop kregen we nog een mooie goodiebag mee en werd er samen met Victoria Koblenko een superselfie gemaakt. Een geslaagde en inspirerende dag.

Het flexa creations house of colour is een ware kleurbeleving met een colourreading room waar je persoonlijke kleurenpalet tot leven komt na het beantwoorden van een aantal vragen. In het huis zie je de verschillende kleurollecties weer gegeven, heel veel inspiratie dus.

Wil je zelf ook een kijkje nemen in the house of colour, dat kan nog tot en met 26 juli. Op de website van Flexa vind je de openingstijden van deze bijzondere kleurrijke pop-up store.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?