Hoe word je de mooiste bruid die je kunt zijn?!
09 juli 2018 

Hoe word je de mooiste bruid die je kunt zijn?!

Trouwjurken passen

Natuurlijk begint een bruid met dromen over haar trouwjurk, hoe moet deze eruit zien? Lang, kort, klassiek of juist wat losser? Het is aan te raden om -voordat je gaat passen- alvast research te doen, bijvoorbeeld in deze trouwjurk-zoeker, om te voorkomen dat je een overhaaste beslissing maakt.Wat voor type jurk heb je in gedachten?

Als je een afspraak in een bruidswinkels hebt, dan zijn ze lang met jou als klant bezig en hebben dan ook als doel om er uiteindelijk een trouwjurk te verkopen. Helemaal prima natuurlijk, maar wel alleen als het jouw droomjurk is. Als je verder wilt kijken dan moet je dit eerlijk zeggen. Alleen the best is good enough! Daarom is het ook fijn om mensen mee te vragen die jou echt in je keuze kunnen helpen en niet alleen maar ‘oeh’ en ‘ah’ roepen.

Wat doe je met je haar?

Voordat je een trouwjurk gaat kopen, is het ook belangrijk om na te denken over je haar. Als je hier geen voorkeur voor hebt, dan kun je dit lekker laten afhangen van je jurk. Maar als je bijvoorbeeld pers een sluier wilt dragen of een bloemenkrans, dan kan het goed zijn om hier met je jurk rekening mee te houden.

En dan de trouwring nog!

Op een gegeven moment gaan jullie samen de trouwringen uitzoeken, hoe leuk is dat. Girls love diamonds! Ook daarin heb je weer heel veel verschillende mogelijkheden, die je kunnen overvallen als je er compleet blanco ingaat. Wil je witgoud, geelgoud of roodgoud? Wil je met een diamantje? Hoe dik mag de ring van de man zijn? Hoeveel karaat? En ook niet geheel onbelangrijk, wat kost dat allemaal? Op deze site kun je je goed laten informeren over alle mogelijkheden en de prijzen, zodat je goed voorbereid op pad gaat.

Schoenen

Ook met je schoenen kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Tegenwoordig hoeven het allang niet meer van die keurige witte trouwschoenen te zijn, je ziet steeds vaker bruiden die met opvallende, gekleurde, glinsterende of gebloemde pumps voor de dag komen. Zeker als je een korte jurk draagt, kan dit heel stoer zijn!

En dan dit nog:

Misschien een beetje clich, maar het is echt zo: Je bent op je allermooist als je zelf straalt. Een glimlach van oor tot oor en stralende ogen, daar kan geen jurk tegenop. Het is dan ook zo belangrijk dat je bruiloft helemaal ‘van jullie’ wordt en dat je je niet laat leiden door de verwachtingen van een ander. Deze dag staat jullie geluk centraal, dus maak er een feestje van!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?