Handige opbergers!
dozen kartonjpg2014 09 176185303871dozen karton

Nr. 1 kleurrijke kartonnen dozen, nr. 2 dozen van eco-karton van Liever Natuurlijk, nr. 3 ronde stoffen manden bij de Ikea.

Deze kartonnen opbergdozen zijn goedkoop en zien er ook nog eens mooi uit, ideaal dus! Ze zijn te koop in verschillende formaten en je kan ze gebruiken voor bijvoorbeeld magazines, kranten of rekeningen.

opberg manden stofjpg2014 09 176186535160opberg manden stof

Nr 1. dozen met een bloemenprint van de Ikea nr 2. moderne manden van grijs vilt van Present Time nr 3. nog een vrolijke blauw mandje van vilt van de Hema.

Opbergdozen en manden van stof gebruik je vaak om vakken in een kast of tafel mee op te vullen. Als je dit doet in leuke kleuren dan geeft dat een frisse en speelse look aan je interieur. Ze zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor het opbergen van snoeren, papierwerk, afstandsbedieningen en speelgoed.

houten kistenjpg2014 09 176209265121houten kisten

Nr 1, houten kist met metaal look bij Otto. nr 2, witte kist van de Kwantum nr. 3. kist met naam van Atelier Nanda.

Daarnaast heb je nog houten dozen en kisten, deze zijn niet alleen erg handig maar staan ook nog geen erg mooi in je interieur. Ze zijn te koop in diverse formaten. Voor kinderkamers bestaan er zelfs dozen die je kan laten beschilderen met de naam van jouw prins of prinses erop. Is dat geen leuk geboortecadeau? Dekens, kussens en speelgoed, je kan het er allemaal in kwijt! Opgeruimd staat netjes!

Hoe bewaar jij je spullen in huis? Of ben je niet zo opgeruimd?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?