Hallo 2015!

Zo aan het eind van het jaar blikken we terug. Op radio, TV en internet komen de welbekende lijstjes voorbij. Radio 2 zendt weer de jaarlijks terugkerende top 2000 uit. Maar hoe blik jij terug op jouw eigen jaar? Is het een jaar waarin er veel is gebeurd? Hoe ziet jouw eigen lijstje eruit? Bestaat deze uit leuke en misschien ook wel minder leuke situaties en ervaringen. Is het een jaar waarin je bijvoorbeeld van baan bent verwisseld of een andere functie bent gaan uitoefenen. Is het een jaar waarin je voor jou persoonlijke stappen hebt mogen maken en hiermee een persoonlijke groei mocht doormaken. Terugblikken is goed en wees trots op wat je hebt bereikt. Maar 2014 is verleden tijd. Het komt niet meer terug.

Kijk vooruit, met een glimlach en vol goede moed naar het nieuwe jaar 2015! Doe je aan goede voornemens of ga je verder op bestaande voet? Je doet het immers hartstikke goed! Je hebt, in de meeste situaties, zelf de regie in handen over hoe je leven verloopt. Wees in het nieuwe jaar baas over je eigen leven. Pak die verantwoordelijkheid voor je eigen geluk. Jij bent de enige die dit kan doen. Doe eens iets spannends wat je erg graag wilt, maar wat je gewoon nog niet hebt gedurfd. Buiten die bekende comfort zone zal het immers zoveel leuker en interessanter zijn. Ga dit zelf eens doen en ervaren. Maak die reis die op je verlanglijstje staat (of begin te plannen voor het jaar erop). Pak die hobby op waarvoor je geen tijd hebt gehad. Wees lief voor jezelf en maak tijd!

We komen steeds tijd te kort. Er komen ook in 2015 echt niet meer dan 24 uur in de dag en 7 dagen in de week. Geef jezelf energie door die dingen te gaan doen die jij leuk vindt.

Lieve lezeressen (en misschien ook wel lezers) van Vriendinnenonline. Ik wens jullie een grandioos 2015! Dat je dit jaar in goede gezondheid, vol geluk en liefde mag volbrengen. Tot in 2015!


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?