Goede voornemens, je huid zal je dankbaar zijn
14 januari 2020 

Goede voornemens, je huid zal je dankbaar zijn

1. Reinig je gezicht

Niet te geloven dat er nog steeds een grote hoeveelheid dames zijn die het reinigen s avonds overslaan. Iedere avond even de tijd nemen voor een reiniging kan puistjes, dofheid en andere huidproblemen helpen voorkomen. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar zeg ik!

2. Anti-zonnebrand

Om rimpels, pigmentvlekken en ziektes zoals huidkanker te kunnen voorkomen, is een zon beschermer van groot belang, ook in de winter. 

3. Verwissel je kussensloop regelmatig

s Nachts is de tijd waarin je huid zich hersteld. Ongewild nestelen bacterin zich op je kussen waar je huid niet bepaald blij van wordt. Zorg ervoor dat jij je kussensloop regelmatig (denk aan minimaal 1 keer per week) verwisseld.

Natuurlijk zijn er nog vele andere goede voornemens voor een happy skin. Denk aan het regelmatig wassen van je make-up kwasten, letten op je voeding, zorgen voor een goede nachtrust en letten op de houdbaarheid van je producten.

Wat is jouw goede voornemen op beauty gebied?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?