Geld verdienen met je blog doe je zo
22 december 2016 

Geld verdienen met je blog doe je zo

Adsense

Adsense is eigendom van Google en n van de makkelijkste manieren om geld te verdienen met je blog. Het enige wat je moet doen, is een code op je website plaatsen waarmee er automatisch een advertentie getoond wordt die past bij de inhoud van de pagina. Klikken je bezoekers vervolgens op deze advertenties, dan verdien jij hier geld mee. Meer informatie over deze manier van geld verdienen vind je hier.

Affiliate marketing

Op het moment dat je blog veel bezoekers heeft, is affiliate marketing een erg goede optie. Affiliate marketing is een vorm van performance marketing en is simpel gezegd het promoten van producten en services van bedrijven. Je plaatst een link naar de website van het product of de service die je promoot op je blog, en je krijgt betaald op het moment dat een van je bezoekers via jouw link de website bezoekt, f een product koopt. Genteresseerd geraakt in deze vorm van geld verdienen? Bekijk deze site dan eens voor meer informatie.

Verkopen van advertorials

Is je blog erg populair en heb je minstens duizend bezoekers per dag, dan kun je advertorials verkopen; advertorials zijn advertenties in de vorm van een artikel. Bij een website zoals Adfactor, kunnen adverteerders advertorials inkopen. Koopt een adverteerder een advertorial op jouw blog, dan dien jij als blogger een mooi artikel te schrijven over het product dat zij aangeven en dit op je blog te plaatsen. Je krijgt hier dan geld voor van de adverteerder.

Vloggen

Vloggen, het bijhouden van een video weblog, is niet voor iedereen weggelegd. Maar ben jij iemand die het goed doet voor de camera, dan is dit een ideale manier om geld mee te verdienen. YouTube is het populairste platform voor het bijhouden van een vlog. Je kunt bij YouTube al meteen de functie ‘advertenties tonen’ inschakelen en zo geld verdienen. Is je vlog populair en heb je veel vaste kijkers, dan is er ook de mogelijkheid om advertorials te verkopen voor je vlog.

En, ben jij al aan het bloggen? Deel je site met ons in een comment!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?