Geboortekaartje kiezen; 5 leuke stijlen!
26 mei 2017 

Geboortekaartje kiezen; 5 leuke stijlen!

Vintage / Retro geboortekaarten

Hou jij wel van zo’n leuke vintage stijl? Lekker nostalgisch en hoewel ze helemaal van nu zijn, hink je toch nog een beetje terug naar vroeger. Als jij ook dol bent op retro plaatjes en ouderwetse kleurenpaletten, dan zijn deze onderstaande kaarten misschien wel iets voor jou. We vonden ze op de website van hipDesign. Deze plaatjes spraken ons aan, maar ze hebben nog veel meer vintage kaarten in hun collectie zitten.

vintage-retro-geboortekaartjes

Stoere geboortekaartjes

De stoere geboortekaarten uiten zich vaak in grove prints, grote dikke letters, iets donkerder van kleur en eventueel in combinatie met een steigerhouten look. Leuk voor een jongen of stoere meid, zeker als je ook voor een krachtige naam hebt gekozen. De designs hieronder hebben wij gevonden bij Hippe Geboortekaartjes.

stoere-geboortekaartjes

Lieve geboortekaartjes

Als je in verwachting bent van zo’n klein hummeltje, dan zijn lieve geboortekaartjes natuurlijk ook super leuk. Dat matcht perfect met al het schattige wat jouw new born met zich mee brengt. Mooie rustige zachte kleuren met hartjes, zoete diertjes in combinatie met een label of sterretje maken deze kaarten erg leuk.

lieve-geboortekaartjes

Geboortekaartjes trends

Net als in bijvoorbeeld de mode en interieur, zijn ook geboortekaartjes aan trends onderhevig. Strepen, vlaggetjes, leuke patroontjes en wolkjes zijn d trend van nu! Dus als je voor een moderne kaart wilt gaan, dan kun je eens in deze hoek kijken. Ook is deze lente de langwerpige kaart helemaal hip. Leuk formaat vinden wij, het ziet er nog net iets meer speciaal uit. Vind jij dat ook?

trends-geboortekaartjes

Geboortekaartje zelf maken

Wil je helemaal uitpakken met je geboortekaartje en ben je een beetje creatief ingesteld? Dan kun je het geboortekaartje zelf maken. Bijvoorbeeld door een eigen ontwerp te kiezen of een kaart te maken met een foto van je pasgeboren zoon of dochter. Er bestaan meerdere sites waar je dit kunt (laten) doen, op de site hierbenik.nl word je eenvoudig door de stappen heen geloodst.

geboortekaartje-zelf-maken

We zijn benieuwd, welke stijl spreekt jou het meeste aan?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?