Gaaf: Vriendinnenonline genomineerd voor Website van het Jaar 2018!
18 oktober 2018 

Gaaf: Vriendinnenonline genomineerd voor Website van het Jaar 2018!

We doen het voor jullie!

We nemen het dit jaar op tegen grote namen als Lexa en Relatieplanet dus de prijs daadwerkelijk in de wacht slepen is nog best lastig, maar we doen ons best! Uiteindelijk doen we het niet om prijzen te winnen, maar vinden wij dat we al gewonnen hebben nu we weten dat er meer dan 170.000 vriendschappen op de site gesloten zijn! We brengen dagelijks vrouwen bij elkaar om nieuwe vriendinnen te vinden en daar doen we het voor.

Help jij ons mee?

Zoek jij een nieuwe vriendschap? Lees dan eens verder op de site om te kijken om te ontdekken of dit iets voor je is. Wil jij je stem uitbrengen op Vriendinnenonline? Te gek! Zo kunnen we de site nog groter maken en het belang van vriendschap breder onder de aandacht brengen. Stemmen kan via de knop hieronder:

stem

Dankjewel alvast en op naar nog veel meer mooie vriendinnenverhalen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?