Fenix Food Factory

Sinds het voorjaar van 2014 is de Fenix Food Factory geopend en sinds die tijd is dit mooie industrile pand al een waar begrip geworden in Rotterdam en ver daarbuiten. In de Fenix Food Factory zijn verschillende ondernemers gevestigd en je kunt hier dan ook heerlijk winkelen voor diverse ambachtelijke versproducten. Zo vind je heerlijk onder andere Stielman Koffiebranders, De Kaapse Brouwers, Rechtstreex, Booij Kaasmakers, Firma Bijten, CiderCider en Jordy’s Bakery. Stuk voor stuk ondernemers die net dat beetje extra doen en producten bieden met lef en passie.

Fenix Food Factory

Natuurlijk zijn deze leuke aanbieders al reden genoeg om een bezoekje te brengen aan de Fenix Food Factory, maar je vindt hier nog zoveel meer. Zo is op zaterdag de hal gevuld met nog meer lokale ondernemers voor al je weekendboodschappen en elke middag vanaf 4 uur, en in het weekend al vanaf 1 uur, wordt de Fenix Food Court geopend en vind je hier diverse foodtrucks waar je kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.

In de Fenix loods worden ook een heleboel leuke activiteiten georganiseerd. Zo vindt er elke vrijdagmiddag een vrijmibo plaats onder de naam Fenix Food Friday, waar je wordt getrakteerd op een leuk muzikaal programma en een verrassend borrelplankje van de lokale ondernemers. Op zaterdagochtend kun je hier terecht voor een Fenix Food ontbijt en op zondag vindt de Fenix Food Brunch plaats, beide georganiseerd door de verschillende aanbieders die zijn gevestigd in de Fenix Food Factory. Tot slot vindt er op de laatste zaterdag van de maand een foodmarkt plaats binnen of buiten de hal, afhankelijk van het weer.

Fenix Food Factory

Naast deze vaste activiteiten worden er ook regelmatig andere leuke events georganiseerd in de Fenix Food Factory. Voor een kijkje in hun agenda of meer informatie over deze ontzettend leuke hotspot kun je een kijkje nemen op hun website. De Fenix Food Factory vind je in Rotterdam aan de Veerlaan 19-D. Van woensdag tot en met zondag zijn zowel de winkels als het proeflokaal geopend.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?