Feest: Onze website is helemaal vernieuwd!
01 september 2018 

Feest: Onze website is helemaal vernieuwd!

Vriendinnen-zoekmachine

Vandaag vieren wij een feestje, want zoals je ziet staat de gloednieuwe nieuwe website live! We hebben hier maanden naartoe gewerkt, zodat je nog toegankelijker nieuwe vriendinnen kunt vinden. In onze vriendinnen-zoekmachine kun je zoeken naar andere leden op de site. Je kunt hier gericht zoeken door te filteren op woonplaats, leeftijd, interesses en/of levensfase (zoals moeder, single, weduwe etc). Zie je een profiel dat je aanspreekt? Stuur deze persoon dan een privbericht of vriendschapsverzoek.

Sluit je aan bij een vriendinnengroep!

Op het forum kun je een prikbordberichtje plaatsen, waarmee je bijvoorbeeld een gezellig gesprek kunt beginnen of een vriendinnengroep kunt starten. Denk hierbij aan een Whatsappgroep Gelderland Nederland verkennen etc etc. Je kunt je natuurlijk ook aansluiten bij een van de vele groepjes die er al zijn! Op het forum ontstaan veel whatsapp-groepen bij jou in de buurt, waar onderling regelmatig leuke dingen worden gedaan. Meld je aan bij n van deze vrouwenclubs of start er zelf eentje!

Inschrijfkosten

Ben je nieuw op Vriendinnen Online? Dan betaal je eenmalig 14,95 inschrijfkosten. Wij zijn een sociale onderneming, wat inhoudt dat we het maatschappelijke belang hoge prioriteit geven. Daarom werken wij niet met abonnementen waar je aan verbonden zit, maar slechts met een eenmalige bijdrage. Daarna kun je altijd en onbeperkt deelnemen aan de website.

Deze bijdrage hebben wij nodig om de website te kunnen laten bestaan. Elk nieuw account neemt namelijk serverruimte in beslag waar wij voor betalen en we hebben mensen werken op de redactie, voor het websitebeheer, de customer service en de technische support. Omdat wij geen persoonlijke gegevens doorverkopen, vragen wij deze bijdrage zodat Vriendinnen Online nog jaren kan blijven doorgroeien!

Korting!

Feest vier je nooit alleen! Daarom willen we jou maar liefst 5,- euro korting geven op de eenmalige inschrijfkosten, zodat je voor een kleine bijdrage ( 9,95) lid kan worden. Je hebt dat voor altijd onbeperkt gratis toegang! Gebruik daarvoor deze kortingscode: FEEST18. De code is geldig t/m 10 september 2018.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?