Een vriendin als getuigen vragen; originele ideeën!
20 januari 2018 

Een vriendin als getuigen vragen; originele ideeën!

Wat je precies doet als getuige? Dat kun je hier nalezen. Maar wie je vraagt voor deze mooie rol? Dat is helemaal aan jou. Wil jij je vriendin graag naast je hebben staan als jij ‘ja’ zegt? Dan kun je haar natuurlijk op een bijzondere manier vragen. Bij deze vast wat ideeën!

Maak een bijzonder cadeautje

Zijn jullie al jaaaaren vriendinnen? Dan weet je vast een heleboel over haar, en hebben jullie al veel meegemaakt. Maak de vraag heel persoonlijk door zelf iets bijzonders voor haar te maken. Of dat nou een originele fotolijst is (met mooie foto’s van jullie natuurlijk) of een macrame hanger voor aan de muur. Bedenk iets wat zij echt mooi vindt en verwerk je vraag in het cadeau.

Wijnfles met label

Een ander idee voor een persoonlijk cadeau? Maak een persoonlijk label voor op haar favoriete fles wijn! Stop de fles in een cadeautas en geef hem aan haar als jullie een avondje gaan borrelen bij haar thuis. En nu wachten tot ze jouw vraag op het label ziet staan…

Een sieraad

In Nederland nog niet zo bekend, maar in Amerika is het echt een ding om je getuigen te vragen met een mooi sieraad. En waarom ook niet? Laat er een mooie quote in zetten, en het is een cadeau om nog jaren van te genieten. Extra leuk als je er een mooie verpakking bij doet.

Schrijf haar een brief

Je vriendin als getuige vragen hoeft natuurlijk geen geld te kosten. Het gaat uiteindelijk om het gebaar! Een mooie brief is daarom ook een tof idee. Je kunt schrijven over hoe jullie elkaar ontmoet hebben, de bijzondere dingen die jullie hebben meegemaakt en dat je hoopt dat dat voor altijd is, ook nu je gaat trouwen! Schrijf de brief op mooi papier en maak er echt een cadeautje van. Een lint eromheen, een takje groen, en voila!

Verassingspakket met een extra verassing

Verras jij je vriendinnen weleens met een pakketje? Gewoon, zomaar? Ik vind dat heerlijk om te doen! Een reep chocola, een goeie fles wijn en nog een kleinigheidje… Wil je je vriendin als getuige vragen? Dan is zo’n pakketje natuurlijk extra leuk! Want in het verassingspakket stop je een extra verassing: je vraagt haar als getuige!

Beker/mok/glas met tekst

Nodig je vriendin uit voor koffie, thee of een glas wijn. Zorg van tevoren vast voor een beker, mok of glas waar je een tekst op hebt laten zetten. Dit kan gewoon ‘getuige van de bruid’ zijn, of ‘wil je mijn getuige zijn?’. Een andere optie is ‘I can’t say I do without you!’. Wat jij het leukst vindt! Vervolgens schenk je drinken voor haar in, en geef je haar (nietsvermoedend) de beker. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor ze het door heeft… Haha!

Neem haar een dagje uit

En het laatste idee alweer! Wil je jouw vriendin op een hele bijzondere manier verrassen? Neem haar mee voor een dagje uit. Ga winkelen, of naar de sauna, of naar jullie favoriete eetcafé. Vraag haar tijdens jullie afspraak DE vraag, of schrijf het op een mooie kaart. Succes verzekerd!

Ga jij je vriendin als getuige vragen?

Deze leuke tips komen van de meiden van Girls of honour. Zij zijn er voor de moderne bruid die graag net even anders wil trouwen. De bruid die niet bang is om wat ‘regels’ te breken… Wij houden van betoverende, persoonlijke bruiloften en ijzersterke huwelijken! Want dat huwelijk… dat is uiteindelijk wel waar het om gaat! | www.girlsofhonour.nl

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?