Een vermoeid uitziende huid? Nee bedankt!
11 september 2014 

Een vermoeid uitziende huid? Nee bedankt!

Vroege ochtenden, kinderen, werk, je liefde, winkelen, even lunchen, diners, feestjes….Al deze momenten zijn voor veel vrouwen een standaard onderdeel van het dagelijks leven. We gaan vandaag de dag geen uitdaging meer uit de weg. Maar is dat een reden om er moe uit te zien? Zeker niet!

Deze Skin Perfection met getinte microparels smelten samen met de huid. Ze zorgen direct voor een egale teint en vervagen zichtbare tekenen van vermoeidheid. Donkere kringen, een vale teint maar ook roodheid worden een stuk minder.

Wij probeerden de creme een aantal dagen uit. Nu hadden wij niet echt last van donkere ringen om onze ogen maar wel van een wat droge huid met een rode teint die zichtbaar minder werd na het gebruik van de creme. De creme voelt fijn aan en ligt niet als een masker op je huid. De teint is subtiel en geeft je net wat meer kleur in gezicht waardoor je er uitgerust uitziet.

Ook tijdens het sporten bleef hij goed zitten en liep het niet samen met de zweetdruppels naar beneden. De creme bevat vitamine B5 en E welke de huid goed hydrateert. De formule werkt op 3 dimensies die bepalend zijn voor de huidkwaliteit: poriën, huidoppervlakte en teint.

Je koopt de Skin Perfection anti vermoeidheid dagverzorging voor 14,99 euro en is hier te koop.

In de Skin Perfection serie brengt L’Oreal nog drie andere producten uit:

Te weten:

  • De Skin Perfection Hydraterende Dagverzorging voor een onregelmatige teint en huidtextuur, zichtbare poriën en eerste lijntjes voor 14,99 euro
  • Een BB cream 5-1 instant perfector voor een onregelmatige, doffe teint voor 14, 99 euro
  • Een corrigerend serum voor onregelmatige teint en huidtextuur, zichtbare poriën en eerste lijntjes (voor nog meer voeding voor je huid) voor 16,99 euro
Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?