Een persoonlijk bericht en de beste wensen voor 2018!
02 januari 2018 

Een persoonlijk bericht en de beste wensen voor 2018!

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik thuis met de kat op schoot, tussen de kerstspullen (die helaas alweer bijna het veld moeten ruimen) en zie ik in mijn ooghoek een verdwaalde champagnekurk liggen. Ja, het nieuwe jaar is echt begonnen. Het is alweer 2018.

Het jaar de revue laten passeren

Ik heb vandaag besloten een dag thuis te werken om op mijn gemak het afgelopen jaar de revue te laten passeren. Want wat is er veel gebeurd. Het dieptepunt van mijn jaar zat hem gelijk in het begin toen mijn lieve en laatste oma is overleden. Maar daar tegenover mocht het pootje van mijn gehandicapte kat eindelijk uit het gips en kan hij weer zelfstandig lopen! Ook ben ik dit jaar naar Lapland geweest (bucketlist!) en groeide Vriendinnenonline als een speer. Zo hebben we dit jaar de mijlpaal van 100.000 gesloten vriendschappen op de site bereikt en zijn we genomineerd voor ‘Website van het Jaar’ en voor de ‘Viva 400 Awards’.

Landelijk gezien waren er ook een aantal dingen die heel Nederland in zijn ban hield. Zo hadden we wekenlang massaal verdriet om het verdwenen meisje Anne Faber en werd door de #meetoo discussie seksueel misbruik bespreekbaar gemaakt. Heftige dingen, waarvan je ’s nachts wakker kan liggen. Maar ook kreeg Nederland internationale aandacht met het filmpje van Lubach aan president Trump en ervoeren we onverwachts toch de oranjekoorts toen de voetbaldames eerste werden op het EK deze zomer. Als de mannen het niet doen, dan doen de vrouwen het wel.

Goede voornemens

“Heb je nog goede voornemens?”, is mij afgelopen dagen meermaals gevraagd. En ik moet zeggen dat ik dit jaar eigenlijk helemaal geen voornemens heb. Ik hoop dat we de mooie dingen mogen blijven voortzetten en ook in 2018 weer gezond mogen blijven. Voor Vriendinnenonline hebben we grote plannen in petto, waarmee we het voor jullie nog makkelijker gaan maken om de juiste vriendinnen te vinden, je online met elkaar kunt gaan kletsen en er zullen vriendinnenuitjes georganiseerd gaan worden. We werken heel hard met een team om dit te realiseren en we doen ons best om jou aan een mooie dierbare vriendschap te helpen. Als je zelf nog ideetjes of tips hebt, dan horen we deze natuurlijk heel graag. Laat ze in een reactie hieronder achter en we gaan zeker ons best doen om te kijken of we hier iets mee kunnen doen.

Voor nu wens ik alle vriendinnen van de site een bijzonder 2018 toe en laten we er samen iets moois van maken!

Lieve groet,

Lize

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?