een happy box om in elkaar te zetten
25 november 2015 

een happy box om in elkaar te zetten

Altijd leuk om op een luie zaterdag wat in elkaar te zetten Samen met mijn dochter zijn we vaak van alles aan het maken en uitproberen aan onze lange keukentafel. Ik ben dol op vouwen, slingertjes en doosjes en zo ontstond het idee om een happy-box te maken.

Wat heb je nodig

* de pdf ( happy box) om uit te printen
* een schaar, lijm, een draadje
* een papierclip

Hoe pak je het aan

1. Leg alles klaar en ga er even lekker voor zitten.
2. Print de pdf uit en knip het uit, ook de kleine vlaggetjes. Knip het grijze rondje voorzichtig uit het malletje.
3. Vouw alle vouwlijntjes, zorg dat je ook een vouw overdwars maakt. Zorg dat de schuine vouwlijntjes van de hoekjes naar binnen vallen.
4. Doe lijm op het plakrandje en op de onderste kantjes en zet het doosje in elkaar. Knip het vlaggetje uit en hang en plak het over een klein draadje. Vouw de bovenkant voorzichtig dicht en hang het vlaggetje in de achterste open kant naar beneden en zorg dat het precies voor de opening hangt!

Je kunt natuurlijk ook andere dingen in het doosje hangen of neerzetten, het kan een leuke verzameling worden! Veel plezier ermee.

een happy box om zelf te maken

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?