Een gemakkelijke lunch maak je zo!
19 november 2015 

Een gemakkelijke lunch maak je zo!

1. Bewaar een restje van de vorige avond en neem dit mee als lunch.

2. Maak zelf groentespreads. Wedden dat jouw simpele sneetjes speltbrood, ineens niet meer zo saai smaken.

3. Neem een flinke hand bladsla, snijd wat verse groenten in stukjes en klaar is jouw snelle salade. Het hoeft niet moeilijk te zijn!

4. Maak s avonds een extra portie rijst, couscous of quinoa en voeg deze in de ochtend toe aan een salade.

5. Ga n keer in de keuken staan en maak meerdere porties. Bewaar de maaltijden in een afgesloten bakje (in de koelkast of vriezer) en neem deze mee naar werk of school.

6. Voeg wat groente toe aan jouw broodbeleg. Mister kipfilet mag gerust blijven, maar vergezel hem met wat plakjes komkommer, tomaat en lichte smeerkaas.

7. Een extra ontbijt maken voor je man of vriend? Mwah, dat is geen moeite toch? Maak er dan ook eens een extra voor jezelf. Dit is namelijk ook een prima lunch!

8. Een goed gevulde smoothie is een van de makkelijkste manieren om in een keer een grote hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen. Ideaal voor de drukke dagen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?