DIY: Houten ladder decoreren met verse pioenrozen
09 augustus 2017 

DIY: Houten ladder decoreren met verse pioenrozen

De houten trap is een heel stoer element, maar staat tegelijkertijd erg leuk en sfeervol in huis. Het is wel een blikvanger en je kunt het op diverse manieren eigen maken. Zo kun je het bijvoorbeeld decoreren met bloemen, potten, kransen, handdoeken (als op de badkamer word gebruikt), sjaal (op slaapkamer), tasjes of handbakjes met speelgoed (als op een tienerkamer of babykamer) enz. Vandaag gebruik ik pioenrozen en leg je uit hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.

Wat je nodig hebt:

  • 1 houten trap
  • 7 pioenrozen
  • 7 pipetten voor bloemen (om op te hangen)
  • dunne draad
  • knip tang
  • evt. 1 (rieten) krans

Aan de slag:

Allereerst zoek je een mooie plek uit waar je de trap wilt neerzetten. Knoop een stuk draad aan een traptrede vast en maak aan de onderkant een pipet vast aan deze draad. Herhaal dit tot het gewenst aantal dat je op de trap wilt hebben. Ik gebruik 7 stuks. Verdeel de pipetten over de diverse traptreden en van links naar rechts.

Tot slot doe je water in de pipetten en vervolgens de pioenrozen. En klaar ben je! Om het af te maken heb ik er nog een krans bij gehangen, maar dat is natuurlijk geheel vrij. Ik vind het super mooi geworden en eigenlijk was het in een handomdraai gedaan!

Tip: Ook mooi is een houten krukje van Ikea met krijtverf beschilderen en er een mooie vaas met pioenenrozen op zetten. Beautifull!!
Houten trap,ElsaRblog 2

Liefs ElsaR xxx

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?