DIY Druppel Statement Wall
27 augustus 2014 

DIY Druppel Statement Wall

DSC_4591Benodigheden: Stevig plastic (ik gebruikte een tabblad uit een notitieblok), zwarte verf, watervaste stift en een x-actomes. 2. Teken je patroon uit op het plastic. (Ik heb een paar keer getekend totdat ik de perfecte druppel vond). DSC_4596
3. Snijd het patroon uit op een snijmat. 4. Plaats het template op de muur en begin met verven. Neem niet te veel verf op je kwast, omdat de verf anders snel onder het template gaat lopen. Druk ook het template goed aan om dit te voorkomen. Plaats keer op keer het template op de muur en kleur het in.Ga met deze stappen door, totdat je klaar bent! Ik heb er voor gekozen geen patroon te maken in mijn regendruppel, maar ze willekeurig te verven. Als je echt een vast patroon wilt, is het slim om van tevoren eerst even kleine stickertjes te plakken op de plekken waar wilt verven.

statement wall nederlandHet leukste aan dit project is misschien nog wel dat het lowbudget is, weinig tijd kostte (1-2 uur) en je er zoveel voldoening uithaalt. Ik had het geluk een vrij gladde muur te hebben, maar ook als je een gestructureerde muur hebt is makkelijk te doen! Het kost enkel wat meer touch-up werk; stip voorzichtig wat oneffenheden weg nadat je het patroon op de muur hebt geverfd. Xx Shifra

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?