Dit zijn de modekleuren voor het najaar 2017
16 november 2017 

Dit zijn de modekleuren voor het najaar 2017

kleuren-pantoon-najaar-2017

Ballet Slipper & Neutral Gray

De mooie zachte kleur roze, ook wel ballet slipper genoemd, zal je door de lichte en zachte kleur misschien niet snel verwachten in de wintercollectie. Toch zien we deze al een aantal jaar terug in het modebeeld. Zeker gecombineerd met de mooie grijstint ‘neutral gray’ heeft het een hele vriendelijke uitstraling. Maar deze roze is ook goed te combineren met het donkerblauw of bordeaurood.

Grenadine & Tawny Port

Populair deze winter is de rode kleur van granaatappels, ook wel grenadine genoemd. Het is wat fellere en frissere kleur voor het najaar, mooi te combineren met grijs en blauw. Maar ook de mooie donkerrode kleur ‘tawny port’ genaamd, is prachtig voor de winter. Deze kleur neigt bijna naar bruin, het lijkt een beetje op de kleur van oude port. Deze kleur is ook mooi te combineren met grijs- en blauwtinten.

Butterum & Autumn Maple

Deze bruine kleuren, het zachte ‘butterum’ en het frisse ‘autumn maple’ doen eigenlijk direct aan de herfst denken. Het zijn prachtige kleuren voor het najaar, die we eigenlijk in diverse tinten al meerdere seizoenen zien terugkomen. Vooral de lichtbruine kleur is perfect te combineren met heel veel kleuren zoals het zachte roze, blauw, groen, wit en zwart.

Golden Lime & Shaded Spruce

Deze winter zie je de groene tinten ‘golden lime’ en ‘shaded spruce’ veel terugkomen. Vooral het donkergroen hebben wij veel zien hangen in de winkels en deze kleur is echt prachtig.

Marina & Navy Peony

Wij zijn heel erg gek op deze blauwe kleuren, je kunt ze zo mooi combineren. De marina is lekker fris en zorgt voor een zomerse uitstraling en de donkere diepblauwe navy peony geeft je gelijk een stijlvolle en geklede indruk.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?