De tofste interieurwinkels in Kopenhagen centrum
12 augustus 2015 

De tofste interieurwinkels in Kopenhagen centrum

Zodra je uitstapt op Kopenhagen centraal station en verder richting het centrum loopt, gaat er een wereld open vol geweldige interieurwinkels.

Notre Dame

Zodra je Notre Dame binnenstapt, baal je al dat je met het vliegtuig en 1 stuk handbagage gekomen bent. Al het servies, de theedoeken, tuinspulletjes, brievenbussen, badkameraccessoires, lampen en ga zo maar even door, zijn geweldig. Je kunt hier heel goed slagen voor cadeautjes voor anderen en jezelf natuurlijk. Hier word je blij van! Je vindt Notre Dame op Nrregade 7.

KopenhagenInterieur2

Sstrene Grenes

Wellicht heb je al eerder van deze winkel gehoord. Sstrene Grenes (Sstrene Grene in het Nederlands) heeft ook een vestiging in Groningen en zal na de zomer ook in Den Haag en Amsterdam openen. Een hele fijne winkel met betaalbare woonartikelen. Je kunt hier je hart ophalen voor echte Scandinavische stijl woonaccessoires en kleinmeubelen. Op de route vanaf het centraal station in Kopenhagen kom je langs de vestiging op Amagertorv 24.

KopenhagenInterieur3

Retro Villa

Dit prachtige winkeltje betreed je via een trapje naar beneden en bevindt zich op Nabols 1. Niet alleen word je al blij van de buitenkant van dit schatje, zodra je binnenstapt lijk je even terug te gaan in de tijd. In stijlvolle tijden, dat wel. Prachtige papieren woonaccessoires en behang en veel retro. Zeker een kijkje waard!

KopenhagenInterieur4

Mant

Vlakbij Retro Villa vind je Mant op de Lderstrdet 30. Nog zo’n schatje waarbij je een trapje af moet om het paradijs(je) te betreden. In deze winkel vind je veel trends en design. Mooie cadeaus in overvloed, maar ook voor een toffe ansichtkaart ben je hier aan het juiste adres.

KopenhagenInterieur5

HAY

HAY is natuurlijk een prachtig merk, waarvan je de winkel dan ook niet mag missen. Naast de grote meubelen, die je hoogstwaarschijnlijk niet in je koffertje krijgt, hebben ze ook een minimarket. Hier verkopen ze alle “kleinere” producten van het merk. Kwijlen geblazen! HAY vind je niet op de begane grond, maar iets hoger op stergade 61 (mooi trappenhuis ook!).

KopenhagenInterieur1

Plint

Vlakbij de Rundetaarn (Ronde Toren) bevindt zich het winkeltje genaamd Plint op Kbmagergade 50. Nog zo’n paradijsje waar je in ieder geval even binnen gekeken moet hebben. Fijne woonaccessoires voor een mooi prijsje. Vergeet deze niet aan je to-see-lijstje toe te voegen!

KopenhagenInterieur6

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie winkels in Kopenhagen. Ben jij weleens in Kopenhagen geweest? En wat is jouw favoriete winkel?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?