De boekwinkel op de hoek, een geweldig debuut
14 maart 2017 

De boekwinkel op de hoek, een geweldig debuut

Men nemen n onuitstaanbare maar woest aantrekkelijk man, n groot probleem en n hoofdpersoon die alle ballen in de lucht probeert te houden. De boekwinkel op de hoek heeft alle ingredinten die een goede chicklit moet bevatten. Annie Darling debuteert met De boekwinkel op de hoek, en wat een debuut. Haar schrijfstijl sprankelt, is gedetailleerd maar loopt vooral over van de humor. Daarnaast heeft Darling dit boek in twee genrestijlen geschreven. Zo lezen we het verhaal van Posy in een romanstijl maar ook in een verhaalstijl die in een bouquetreeks niet zou misstaan. Dit betuigt van veel creativiteit en laat je als lezer kennismaken met twee verschillende schrijfstijlen die Darling naar perfectie weet uit te voeren.

Voorspelbaar

Zoals veel chicklits is het einde van De boekwinkel op de hoek voorspelbaar. In het tweede gedeelte van het boek weet je welke kant het opgaat en worden er ook geen plottwisten meer doorgevoerd die je in een andere richting kunnen sturen. Desalniettemin is dit een verhaal dat lekker wegleest en waar je zo twee uur aan het lezen bent zonder het door te hebben.

De boekwinkel op de hoek is een must voor iedere romanticus die op zoek is naar een feel-good verhaal.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?