Creatief: Verjaardagskaart of kerstkaartjes ophangen
19 november 2017 

Creatief: Verjaardagskaart of kerstkaartjes ophangen

En waar ik ook altijd naar uit kijk zijn de kerstkaartjes. Helaas wordt dat wel minder ieder jaar, maar ik geniet van elke kaartje dat ik krijg. En het hoeft natuurlijk geen kerst te zijn om een kaartje te versturen of te ontvangen het kan het hele jaar door, bv een verjaardagskaart, beterschapskaart of gewoon een kaartje naar iemand sturen om te laten weten dat je aan diegene denkt.

Neerzetten of ophangen?

Maar als jullie dan kaarten krijgen hebben jullie dan ook het dilemma of je deze moet neerzetten of ophangen? Nou ik wel, ik zt er altijd mee te stoeien. Zet ze dan altijd op de kast waar ook de televisie staat en als we dan tv kijken staan ze altijd voor het beeld, echt niet handig. Dus bedacht ik dit leuke DIY-project om je kaarten op te hangen.

 Verjaardagskaart of kerstkaartjes ophangen elsaRblog

Wat heb je nodig:

  • 1 houten plank
  • elastiek
  • schaar
  • punaise

Aan de slag:

Knip 3 (of meer) stukjes elastiek en maak deze met de punaise vast op de achterkant van de houten plank. Vervolgens kun je de kaartjes tussen het elastiek vast klemmen en klaar is het! Zo makkelijk maar toch heel
leuk. Iedereen kan dit, dus ik zal zeggen aan de slag!
Diy: Verjaardagskaart of kerstkaartjes ophangen elsarblog 1
Liefs ElsaR en Inge
Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?