Cadeaulabels download en workshop Schrijven met Penseel
14 december 2015 

Cadeaulabels download en workshop Schrijven met Penseel

Kerstcadeau labels GRATIS download 1 Karin Joan

Kerstcadeautje van mij voor jou!

Vorige maand gaf ik jou 16 sint-cadeaulabels. Toen ik vroeg of er ook een setje gewenst was voor kerst, waren de reacties overvloedig. Dus…. zo gezegd, zo gedaan! Ik heb daarom deze set kerst-cadeau-labels voor jou ontworpen. De meeste teksten schreef ik met de hand, maar daarover later meer (met video!).
.
Kerstcadeau labels GRATIS download 2 Karin Joan
.
Jij krijgt deze set kerst-cadeau-labels van mij om jouw kerstcadeautjes stijlvol in te pakken. Het setje ontvang je per mail. Klik hier om de 16 kerst-cadeau-labels te ontvangen.
Verder in dit artikel geef ik je nog leuke tips om cadeautjes mooi in te pakken.
Maar eerst vertel ik je graag een beetje meer over hoe jij zelf ook kunt leren schrijven met penseel.
.
Kerstcadeau labels GRATIS download 3 Karin Joan
.

Online Workshop Schrijven met Penseel

De meeste teksten op deze cadeau-labels schreef ik met penseel. In de video hieronder kun je er iets van zien.
Ik kalligrafeer en ‚handletter’ al jaren. In voorgaande projecten liet ik er al wat van zien in videos. Maar steeds vaker kreeg ik de vraag: kan ik ook zo leren schrijven? Nou… aangezien ik toevallig ook al 15 jaar ervaring als leerkracht heb, zou dat wel moeten kunnen! Dus het werd de hoogste tijd voor een workshop Schrijven met Penseel. En nu is het dan eindelijk zover en jij kunt meedoen! Het is een online workshop en komt op woensdag 16 december 2015 beschikbaar. Dan zal het slechts 7 dagen open zijn voor inschrijving.
Maar!!!

van nu tot aan 16 december heb je de mogelijkheid om een GRATIS plekje te WINNEN!

Doe jij mee?!
Ik geef 2 plekjes weg, hier op Vriendinnenonline.nl (en nog 5 meer op facebook 😉

Zo doe jij mee: Reageer + Deel

  1. REAGEER: Beantwoord deze vraag : Waarom wil jij deze workshop winnen? Laat hieronder een reactie achter
  2. DEEL: Deel dit bericht met de social media knoppen hieronder.

De winnaars maak ik vanaf 16 december bekend in mijn informatie en inspiratie nieuwsbrief: meld je aan, je ontvangt dan ook de kerst-cadeau-labels. Klik hier

.

Kerstcadeau labels GRATIS download4  Karin JoanInpak TIPS


De kerst-cadeau-labels zijn basic zwart en passen daarom wel bij ieder cadeaupapiertje. Maar wil je graag dat het labeltje de show steelt, dan houd je bij voorkeur het inpakpapier rustig: in 1 of 2 kleuren.
.
Kerstcadeau labels GRATIS download 5 Karin Joan
Het zilverkleurige cadeaupapier komt in een setje van 3 rolletjes en is van de Hema. Daar vind je ook een setje van 3 rolletjes bijpassend lint. De zwarte labels geven een mooi contrast met het zilver en wit.
Kerstcadeau labels GRATIS download 6  Karin Joan
Bind een lang draad vast aan een label en plak het label vast op het cadeau. Span het koord verticaal omhoog over het pakje heen en plak het met een plakbandje vast aan de achterkant. Nu lijkt het alsof het label hangt van de bovenzijde van het cadeau.
.
Kerstcadeau labels GRATIS download 7 Karin Joan
.
Gebruik de lege labels om een naam of persoonlijke boodschap in te schrijven. Wil je leren te schrijven met penseel? Of ben je geinteresseerd in handlettering? Schrijf je dan in via de link hierboven. Ik laat je dan veel meer zien over handlettering en schrijven met penseel.
.
Kerstcadeau labels GRATIS download 9 Karin Joan
.
Schrijf of teken met een witte Sharpie op kraft: zo maak je van een eenvoudig papieren tasje een trendy cadeauverpakking. Natuurlijk maakt een mooi label het helemaal af.
.
Kerstcadeau labels GRATIS download 8 Karin Joan
.
Sommige van de afbeeldingen van de labels heb ik vorig jaar gemaakt, toen ik jou de papieren lichtjes download gaf. Heb je die al? Die staan ook dit jaar weer heel gezellig.
.
papieren lichtjes 14GRATIS download Karin Joan
.
In deze video laat ik je graag nog van een aantal ontwerpen zien hoe ik die met de hand heb geschreven en getekend.
.

Ik wens je veel plezier met de cadeaulabels en hele fijne feestdagen, gevuld met warmte en lieve mensen om je heen. Geniet van alles wat je dierbaar is en met elkaar op naar een mooi 2016!!
Hartelijke groetjes,
Karin Joan
Kerstcadeau labels GRATIS download 10 Karin Joan
.
Kerstcadeau labels GRATIS download 11  Karin Joan
.
Kerstcadeau labels GRATIS download 12  Karin Joan
.
Kerstcadeau labels GRATIS download 13  Karin Joan
.
Kerstcadeau labels GRATIS download 15  Karin Joan
.
Kerstcadeau labels GRATIS download  14 Karin Joan
.
Kerstcadeau labels GRATIS download  16 Karin Joan
Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?