Bruiloft? Deel de foto's met andere gasten via deze app!
01 juni 2014 

Bruiloft? Deel de foto's met andere gasten via deze app!

Picture this (leuke woordspeling), je bent op een bruiloft en je maakt natuurlijk foto’s van het bruidspaar en de mooie momenten op deze dag. Logisch, want het is voor jou ook een feestelijke dag. Maar wat doe je dan met de foto’s? Simpel, je zet ze op de WedPics app!

Het werkt heel simpel; n iemand moet het initiatief nemen, vaak is dit de ceremoniemeester. Die gaat dan naar www.wedpics.com en maakt dan gratis en super eenvoudig een “wedding app” aan. Je geeft deze een naam, vaak de namen van het bruidspaar, maakt een “wedding ID” aan (weer de namen van het bruidspaar bijvoorbeeld) en klaar ben je eigenlijk al!

Op de bruiloft zelf zorg je dat er, tijdens het feest bijvoorbeeld, briefjes op de tafels liggen waarop staat dat iedereen zijn of haar foto’s op de WedPics app kan zetten zodat het bruidspaar en de andere feestgangers jouw foto’s kunnen zien. Zorg wel dat op het briefje de Wedding ID staat, anders kunnen zij er niet in! De app is gratis te downloaden in de App store en voor Android.

Na het downloaden van de app kan je inloggen met je mailadres of je Facebook account. Als je inlogt met je Facebook account worden de foto’s niet gepubliceerd op je Facebook pagina en dat is juist heel fijn omdat het zo wel besloten blijft. Het bruidspaar kan dan zelf beslissen welke foto’s zij misschien willen delen op social media.

Het bijzondere aan de app is dat je, bijvoorbeeld als avondgast, zo ook de foto’s van de huwelijksvoltrekking kan zien. Ook kan je ervoor kiezen de foto’s van de vrijgezellenfeesten erop te zetten of misschien wel van het aanzoek.

Een leuke, gratis manier om het bruidspaar heel blij te maken met de foto’s van hun speciale dag!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?