Bourjois komt met nieuwe kleuren
29 augustus 2014 

Bourjois komt met nieuwe kleuren

Met minimalistisch bedoelen we natuurlijk niet dat je helemaal geen make up meer hoeft te gebruiken. Gebruik een mooie basis dat hoeft niet persee een foundation te zijn, een dagcreme met tintje erin is al voldoende. De wimpers hoeven dit seizoen niet oversized te zijn. Maar veel vrouwen zien er zonder mascara toch een beetje pips uit. Daarom vinden wij mooie volle en lange wimpers nog altijd een must have. Wel of geen mode!

Bourjois komt deze najaar met de Volume Glamour Puch Up mascara. Zelf hebben we deze mascara op ook geprobeerd en onze wimpers werden er vooral veel langer en een klein beetje voller van. Bourjois beweert dat er geen klontjes in je wimpers komen. Dat vinden wij deels waar. Het inderdaad een heel stuk minder dan met vele andere mascara maar geheel klontervrij is hij niet. Maar zeker niet storend. Hij is intens zwart en dat geeft een mooie intense look. De mascara blijft goed en lang zitten en geeft geen zwarte restjes aan het einde van de dag onder je ogen. De kosten van deze mascara zijn 12,95 euro en is vanaf september te koop in de winkel. (alleen verkrijgbaar in de kleur zwart)

(op de foto is gebruikt: Volume Glamour Puch Up mascara van Bourjois en de oogpotloden nr.54 en nr.59)

(op de foto is gebruikt: Volume Glamour Puch Up mascara van Bourjois en de oogpotloden nr.54 en nr.58)Daarnaast komt Bourjois ook nog met een aantal Contour clubbing waterproof oogpotloden. Extreme oogschaduw en eyeliner zijn ondanks het minimalistsche deze winter niet weg te denken. Wij kregen een fel roze nr.58 Pink about you, nr.59 Dynamint een mintgroene en nr.54 Ultra Black opgestuurd. De roze en mintgroene kleuren zijn best fel maar zeker leuk voor een extra touch. De oogpotloden zijn super gepigmenteerd, dus de kleuren zijn intens. Van de zwarte kunnen we zeggen dat zeker waterproef is, de overige hebben we niet onder de waterlijn geprobeerd. So try it yourself! Naast deze drie kleuren bestaan er in deze collectie nog 15 andere kleuren. Ze kosten 8,49 euro.

(op de foto is gebruikt: Volume Glamour Puch Up mascara van Bourjois en de oogpotloden nr.54 en nr.58)

Natuurlijk mogen de lipsticks niet ontbreken. De musthave komend seizoen. Ga dan wel voor de juiste kleur. Vooral de rood/roze tinten zijn deze winter favoriet. Houd je nu niet van lippenstift, houd dan het komende seizoen je lippen vooral naturel en breng alleen wat mascara aan met mooie felle oogschaduw of eyeliner.

Tegenwoordig zijn we allemaal druk en hebben we bijna geen tijd meer om onze lippen bij te stiften. Bourjois belooft ons met deze Rouge 12 heures Editon, 12 uren non stop mooi gestifte lippen. We namen de proef op de som. Na 3 uur, twee bakjes koffie en een boterham verder, was de lipstick nog goed aanwezig. Maar 5 uur later na de lunch was de lipstick toch wel redelijk aan het vervagen maar het kon er nog wel even mee door. Einde van de dag was het resultaat weinig tot niks meer. Dus voor we naar huis gingen moesten we onze lippen nog wel bij werken. Oja en kiss proef is hij in ieder geval wel ;). De conslusie: 12 uur heeft hij niet gehaald maar hij blijft zeker langer zitten dan de gemiddelde lippenstift. Hij is wel wat mat maar zeer intens van kleur en door de Galamboter die in de deze lippenstiften zijn verwerkt voelt hij lekker zacht en romig aan. Kortom wij zullen deze kleurtjes deze winter vast vaker dragen!

De kleuren zijn nr.32 Rose vanity, nr.30 Prune afterwork en nr.34 Cherry my chrie. In totaal zijn er 8 kleuren in deze serie. Van lichtroze tot donker paars! Ze kosten 12,99 euro en zijn vanaf september in de winkel verkrijgbaar.


Wat vind jij van deze nieuwe kleuren?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?