Boek:
05 januari 2015 

Boek: "Je 2de carriere" van Donald Suidman

Dit boek bevat een verzameling interviews, artikelen en praktische tips van ervaringsdeskundigen en loopbaanprofessionals over hoe het gaat en wat je tegenkomt als je na je 45ste op zoek bent naar ander werk.

Er is nogal wat veranderd op de arbeidsmarkt de afgelopen jaren. Banen zijn veranderd, functies erbij gekomen, het inzetten van social media, de manier van solliciteren, LinkedIn, alles is compleet anders dan zon 20 jaar geleden. Hoe pak je dat aan als je nu voor het eerst sinds jaren weer ander werk moet gaan vinden?
In dit boek vertellen diverse mensen over hun ervaringen. Waar liepen ze tegenaan? Wat hebben ze geleerd? En welke tips hebben ze voor mensen die nu voor diezelfde opgave staan? Daarnaast komen ook diverse loopbaancoaches, recruiters en andere professionals aan het woord.

Het is een leuk, lekker leesbaar boek met naast verhalen en artikelen ook handige tips, invullijstjes en checklists. Het boek is ook mooi vormgegeven. Kortom een leuk inspirerend boek om te lezen als je toe bent aan je 2de of 3de carrire. Ondanks de vermelding dat het voor 45+ ers is, kunnen ook dertigers er zeker inspiratie mee opdoen.

Uitgever: Donald Suidman van BigBusinessPublishers.

Bestel het boek Je tweede carriere hier met korting en betaal 14,95 in plaats van 19,95. Gebruik bij het afrekenen de kortingscodevriendin‘.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?