Bijzonder talent: Melissa kan handlezen
24 april 2018 

Bijzonder talent: Melissa kan handlezen

Totdat ze een aantal persoonlijke dingen te horen kreeg, waardoor ze zichzelf veel beter begreep. Vanaf dat moment wilde ze er alles van weten en heeft ze uiteindelijk De Handcoach opgericht.

Hoe is het handlezen op je pad gekomen?

Een aantal jaar geleden werkte ik op de marketingafdeling van een grote retailer. Leuk werk, maar er werd ook veel van je gevraagd. Werkweken van 60 uur waren vrij normaal. Op een gegeven moment kwam ik mezelf tegen en zat ik thuis met een burn-out. Mijn werkgever was dan wel veeleisend, ik had er zelf ook een aandeel in. Zodoende begon mijn zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling. Ik heb vele coaches versleten, verschillende yogavormen uitgeprobeerd, ben een tijdje op reis geweest en heb diverse workshops gevolgd. Maar het echte besef over mijn persoonlijkheid kwam toen ik mijn handen liet analyseren. Pas toen begreep ik mezelf zoveel beter.

Waarom besloot je er iets mee te gaan doen?

De inzichten die ik tijdens de handanalyse kreeg waren duidelijk en praktisch. Ik was zo gegrepen dat ik er alles over wilde weten en de tweenhalf jarige opleiding Handleeskunde bij Ellen Duim ben gaan volgen. Tijdens mijn opleiding kwam meer en meer het besef dat ik anderen diezelfde inzichten wil geven die ik ook heb gekregen.

Hoe werkt het?

Tijdens een handanalyse maak ik gebruik van de door mij ontwikkelde HANDS-methode. Ik begin met het maken van Handafdrukken waardoor de lijnen en tekens in je handen goed te zien zijn. Vervolgens ga ik die Analyseren om zo achter jouw mogelijkheden, talenten en valkuilen te komen. Daarna kijk ik aan de hand van Numerologie naar jouw levensmissie om zo te bepalen in welk werkveld jij het beste kunt excelleren.

Met alle verzamelde informatie kun je jezelf een aantal Doelen stellen. Samen kijken we welke doelen op korte termijn realiseerbaar zijn. Tot slot volgt een korte Samenvatting van alle gekregen informatie en krijg je jouw handafdrukken mee in een mooie lijst. Zo wordt je elke dag herinnert aan jouw unieke ik.

De toekomst voorspellen doe ik niet. Wel laat ik je inzien hoe je jouw toekomst in eigen hand kunt nemen.

melissa-handcoach

Hoe reageert je omgeving?

In het dagelijks leven merk ik dat iedereen er wel iets van vindt. De meesten vinden het reuze interessant en gaan direct in hun eigen handen kijken. Anderen bestoken mij met vragen hoe het toch mogelijk is. Er blijft een zweem van mysterie omheen hangen. Maar als je je bedenkt dat je voor elke handeling die je wil uitvoeren je handen nodig hebt, is het voor mij niet vreemd dat je hoofd en handen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Wat wil je met De Handcoach bereiken?

Ik weet als geen ander dat er momenten in je leven kunnen zijn dat je het even niet meer weet. Het liefst wil je dan door iemand een handje op weg worden geholpen. Iemand die jou verhelderende inzichten en praktische handvatten geeft. Geen vaag gelul, maar adviezen waar je echt iets aan hebt. Die helpende hand wil ik graag voor anderen zijn.

Benieuwd wat een handanalyse voor jou kan betekenen?
Kijk voor meer informatie op de website: www.handcoach.nl

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?