Bewerk je foto met deze  apps

Tegenwoordig maken we overal een foto van. Van de lunch die net geserveerd wordt tot aan jouw nieuwe schoenen die je toch even op Facebook met iedereen wilt delen. Maar een doodnormale foto volstaat eigenlijk ook niet meer. Het moet wel een echt bijzondere foto zijn, met mooie filters, effecten, tekst en als je ervan houdt misschien wel allemaal in n foto. Instagram kennen we wel en kent ook veel beperkingen. Dit zijn d drie foto apps die je echt niet wilt missen!

polamatic app.jpg

Polamatic by Polaroid (IOS en Android, 0,79)
Ken je ze nog, die gave oude polaroids? Met deze app kun je jouw foto in zon polaroid zetten. Maar daarmee houdt het niet op. Je kan uit 36 verschillende filters kiezen. Denk hierbij aan zwart/wit, sepia, verschillende kleurstellingen etc. Dit geldt alleen voor de foto, maar ook voor de omlijsting dus de polaroid zelf kan je kiezen uit verschillende filters. Denk hierbij aan een filter waarbij een pleister aan de onderkant van de polaroid zit geplakt waardoor het lijkt alsof hij al heel oud is.

foto app opties piclab.png

Piclab Photo Editor (IOS en Android, gratis, betaalde uitbreiding mogelijk)
Piclab is ook zon juweeltje en doet wat hij beloofd. Te leuke, originele filters, lichteffecten, frames en texturen toevoegen kan zonder probleem. Wil je alle mogelijkheden openen kan dit door een klein bedrag bij te betalen. Ook kan je tekst toevoegen in verschillende lettertypen.

Over (IOS, 1,79 en verdere betaalde uitbreiding mogelijk)
Deze app doet heel erg veel en is dan ook erg geliefd. Van teksten speciaal voor bij de eerste stapjes van je kind tot verjaardagsteksten. Van words of inspiration tot tekeningen van beroemde steden.Van icoontjes tot tekstelementen, alles kan! Dit alles kan in verschillende kleuren en je kan de grootte bepalen van dit alles. Deze app wordt ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld bedrijfspaginas op social media, zo professioneel zijn de resultaten van deze app!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?