Ben jij een 'Ik ga het proberen'-type of meer een 'Ik ga het doen!'-type?
06 juni 2014 

Ben jij een 'Ik ga het proberen'-type of meer een 'Ik ga het doen!'-type?

In plaats van ‘Ik ga het proberen’, zeg je dus ik ga het doen!. Voel je het verschil, de kracht? En dt alleen opent dan, als magie, een heel nieuw veld. Ideen komen opeens tot me, mensen bieden aan me te helpen, ik lees opeens iets wat me verder helpt etc etc. Ik voel me gesteund, gedragen. Door wie, door wat? Het Universum, God? Ik weet het niet maar het voelt fijn.

Het heeft een soort mannelijke, stoere speerenergie, die wij vrouwen ook in ons hebben. En die we veel vaker mogen inzetten. Niet vanuit boosheid en vecht-energie, maar vanuit liefde, voor jezelf. En vanuit vertrouwen. Want oh, wat kunnen we dan veel moois creren.

Wat ben jij al een tijdje aan het proberen? En wat schiet maar niet op, verandert niet? Waar wil je nu echt NEE tegen zeggen? Of waar wil je al een tijdje JA tegen zeggen?

En beslis! Dt ga ik doen! Klaar met aanmodderen, proberen en misschiens. En elke ochtend zeg je weer tegen jezelf in de spiegel: ‘Goedemorgen lieverd. Ik beslis om dit te doen! Ik commit me om dit te doen!’ En je laat je niet afleiden of ontmoedigen als het niet snel genoeg gaat, of als het even ‘de verkeerde kant’ op lijkt op te gaan. Je blijft gefocust. Ook blijf je liefdevol naar jezelf toe als het even niet lukt. Morgen ga je het opnieuw doen.

En kijk dan eens wat er gebeurt…

Ik wil je uitnodigen het eens te proberen. Haha, nee, correctie: ik wil je uitnodigen het eens te doen 🙂

Leuk als je met me deelt wat dit bij jou raakt, losmaakt.


Liefs!

Nadine

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?