Alleen een bekende ster heeft een styliste? Onzin!
18 maart 2016 

Alleen een bekende ster heeft een styliste? Onzin!

Waar kies jij voor?
De ene kiest voor iedere week een etentje buiten de deur, iedere dag lunch op het werk of de wekelijkse schoonmaakster vanwege het tijd te kort in het huishouden. Dus waarom zou jij dan niet voor iemand mogen kiezen die je helpt om met minder kleding het beste uit je kast te halen? Je daarnaast helpt miskopen te voorkomen wat uiteindelijk ook weer geld besparend is?

Wat is het jou waard?!
Je kunt je afvragen.wat is het jou waard? Wil je het gevoel houden van een kast vol kleding maar nooit iets hebben om aan te trekken? Wil je ieder jaar een zak met kleding wegbrengen wat je nooit gedragen hebt? Of wil je iedere ochtend opnieuw de frustraties voelen zoals; wat trek ik aan?! Dat de kleding niet klopt en bij jou past? Of wil je de shopstress houden die je hebt na het inplannen van tijd voor jezelf? De kans is groot dat het je wel degelijk waard is om dit uit te besteden.

Reken maar eens uit
Wat ook goed is om te weten, wat je per jaar uitgeeft aan miskopen en ieder jaar opnieuw wegbrengt naar de kledingbak. En wat is er dit jaar opnieuw in je kast blijft hangen? Miskopen, wetende door ervaring, beginnen vanaf 500 per jaar. Hoeveel geld heb je hiermee dus al verspilt? Ieder seizoen opnieuw! Of vraag jezelf af, waarom mag je wel een schoonmaakster laten komen van 35 per week, 1700 per jaar, etentjes buiten de deur inplannen en kiezen voor de dagelijkste lunch? Welk verschil is dit met een personal shopper per jaar? Je zult verrast zijn!

‘Luxe’ niet alleen voor de bekende sterren!
Je kunt beter geld besteden aan kleding die je volop met plezier draagt met behulp van een styliste dan het geld keer op keer weg te brengen naar een kledingbak. Gun jezelf het ook om geld uit te geven aan de dingen die het jou waard zijn. Jou de toevoeging geven waar jij naar op zoek bent en dan is een personal shopper niet alleen een luxe voor de bekende sterren maar dus ook voor jou!

Kijk op www.mamaStyliste.nl wat een personal shopper precies inhoud of mail ellen@mamastyliste.nl wat het voor jou kan betekenen.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?