Activiteiten in het Waddengebied
02 juni 2015 

Activiteiten in het Waddengebied

Teambuildinguitje

Zoek je iets bijzonders om met je bedrijf te doen? Ga dan voor een teambuildingdag op de Waddenzee. Je vaart op een RIB-boot van Varen met Rob naar een zandplaat waar een teambuildingsessie zal plaatsvinden. Daar sta je dan met je team, omringd door water en overgeleverd aan de natuur en aan elkaar. Een mooi moment om naar elkaar te luisteren en te horen wat iemand gelukkig maakt in zijn werk.

In de teambuildingdag zit een lunch inbegrepen en op het einde is er tijd voor een borrel en evaluatie. Grote kans dat je ook onderweg zeehonden spot.

Een leuke en leerzame ervaring die in het teken staat van adrenaline, stilte, rust en het samenkomen van een team.

Zeehonden spotten

Voor de dierenliefhebbers zijn er diverse activiteiten rondom en op de Waddenzee.

Zo kan je zeehonden vrijlaten op het Wad. Het inschepen vindt plaats in de haven van Lauwersoog en dan begint de vaartocht op de Waddenzee. Je vaart naar een drooggevallen zandplaat waar je de zeehonden vrijlaat. Het vrijlaten van de zeehonden op het Wad gaat onder begeleiding van experts van de Zeehondencrche.

Je kan ook kiezen voor een zeehondentour. Een complete dag waar je een kijkje krijgt in de Zeehondencrche en de natuurlijke leefomgeving van de zeehonden, de Waddenzee. Het programma start in de Zeehondencreche Pieterburen waar je ontvangen wordt met koffie en iets lekkers. Daarna krijg je een rondleiding. Vervolgens ga je door naar Lauwersoog waar je aan boord gaat. Tijdens de boottocht krijg je een lunch. Je vaart naar een drooggevallen zandplaat waar je de zeehonden kan spotten.

Tour de Wadden

Het online reisbureau Tour de Wadden biedt diverse activiteiten aan zoals het teamuitje en de zeehondentour, maar er is nog veel meer te doen. Wees actief langs het Wad, ga zeilen naar Schiermonnikoog of maak kennis met de keuken van de Waddenzee.

Er is voor iedereen wel wat leuks te doen in het Waddengebied. Geniet van dit prachtig mooi stukje Nederland.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?