8 x simpele DIY's voor je plantjes
11 juni 2015 

8 x simpele DIY's voor je plantjes

kleurijk

Kleurrijke potjes

Plantenpotjes hoven niet altijd saai wit of zwart te zijn. Met een simpele kwast en wat verf kom je al heel ver. Met deze kleurrijke potjes haal je zelf de zomer in huis! Klik hier om te zien hoe.

hangplant

Hangende plantenhouder

Deze plantenhouder zou z uit een designer boekje kunnen komen, maar niet is minder waar: die maak je namelijk gewoon zelf! Niet alleen leuk voor binnen, maar staat (-kuch- hangt) ook zeker leuk in je tuin! Klik hier voor de DIY.

cactus

Knalroze pot kiezel – why not?

Dit zijn pas knalkleuren voor in je huis! Deze DIY gaat nog een stukje verder door niet alleen de potjes in bauw/gouden tinten te verven, maar door k nog eens voor knalroze kiezelvulling te kiezen. Hier zie je precies hoe!

blij

Schattige kopjes met haar

Niet zo van de knalkleuren? Geen probleem, dan is deze DIY misschien iets voor jou. Hl simpel, je hebt ten slotte alleen een pen en een paar witte kopjes nodig, maar daarom juist net zo leuk! Lees hier meer hoe je deze schattige mannetjes maakt.

behang

Potjes van stof

Dacht je dat stof alleen voor kleding bedoeld is? Noppe! En het leuke is dat je er zoveel opties zijn wat betreft de keuze van je stof. Lees er hier meer over!

koperfles

Koperen vaasjes

Nog paar melkflessen in de schuur staan, die op weg zijn naar de glasbak? H, stop! Daar kan je namelijk hle leuke vaasjes mee maken en het is echt heel erg makkelijk! Ook leuk met andere kleurtjes, wat dacht je van mintgroen? Lees hier alles over deze DIY.

vrolijkcactus

Markeerstiften paraat

Simpeler dan dit kan het niet worden! Verf je potjes in een kleur naar keuze, neem een zwarte markeerstift en leef je uit! Z heb je toch nog een paar originele potjes. Bron.

krijtcactusKrijtpotjes

Tot slot, deze leuke krijtpotjes! Deze potjes zien er leuk uit, maar de krijtverf is k nog eens heel handig. Zo zie je in n oogopslag wat er in de potjes zit (handig, wat zeker in de beginfase is hier geen touw aan vast te knopen). Hier zie je hoe je aan de slag gaat!

Heb jij een leuke DIY gespot? Genoeg inspiratie in ieder geval!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?