6x promotie artikelen laten bedrukken
28 december 2016 

6x promotie artikelen laten bedrukken

1. Visitekaartje

voorbeelden-visitekaartjesWanneer je voor jezelf begint, start je natuurlijk ook met het laten drukken van een visitekaartje. Hoewel tegenwoordig veel digitaal gaat, is een visitekaartje altijd handig en het staat ook gelijk ‘echt’. Zorg dat je visitekaartje helemaal de stijl van jouw bedrijf uitstraalt. Dit kun je doen door kleur en ontwerp, maar ook door de vorm. Bij Reclameland kun je elke vorm laten bedrukken die je wilt, dus be creative!

2. Rollup banner

Ben jij van plan om naar beurzen te gaan of op een markt te gaan staan? Denk dan eens aan een rollup banner. Persoonlijk vind ik dat er altijd heel professioneel uitzien en krijg ik een beetje het gevoel dat het ‘heel duur’ en alleen voor ‘grote bedrijven’ is. Integendeel. Voor slechts 38,95 kun je er al n in huis bestellen die helemaal in stijl is met jouw bedrijf. Hoe leuk is dat!

3. Stickers

Heb je een webshop? Dan zijn stickers eigenlijk een musthave. Op elk pakje kun je en leuke sticker plakken, die de bestelling personaliseert en er gelijk professioneel doet laten uitzien!

4. Envelop laten bedrukken

Stuur jij regelmatig brieven uit naar bijvoorbeeld klanten? Dan kun je er eigenlijk niet omheen om gepersonaliseerde enveloppen te laten bedrukken. Zeker als het om facturen gaat, staat dit professioneel en zakelijk. Je kunt er al 1.000 bestellen voor slechts 109,95, dus dan kun je voorlopig wel even vooruit. Voor een goed tarief kun je hier je enveloppen bedrukken.

5. Ansichtkaart

kaartje-bedrukkenAl eens gedacht aan het drukken van ansichtkaarten, om deze bijvoorbeeld gratis weg te geven? Zorg dan wel voor een leuk design en tekst, zodat de ontvanger het leuk vindt om deze ergens neer te zetten of door te sturen.

Of als je een webshop hebt, kun je bijvoorbeeld bij elke bestelling een gratis kaart toevoegen. Je kunt er zelf voor kiezen om deze leeg te laten of om er een handgeschreven bedankje op te zetten. De ontvanger zal verrast zijn met zo’n leuke attentie erbij. Een kleine moeite, met een groot effect!

6. Boekenlegger

Zoek je een leuke gadget om weg te geven of uit te delen? Misschien is een boekenlegger dan een goed idee! Het is namelijk een blijvend cadeau omdat het zo praktisch is. Zeker als jouw bedrijf een link heeft met lezen of schrijven, is de match natuurlijk perfect. Het leuke van een boekenlegger is dat het een betaalbaar cadeautje is en dat de persoon hierdoor regelmatig jouw naam voorbij ziet komen, waardoor je weer even top of mind bent.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?