5 tips om gelukkig vrijgezel te zijn
14 augustus 2016 

5 tips om gelukkig vrijgezel te zijn

1. Wees gelukkig alleen

Hoe moeilijk het misschien ook lijkt, probeer dingen te zoeken die jou gelukkig maken. Als je hoopt dat er een man komt die jouw gelukkig maakt, dat trek je geheid de vekeerde mannen aan. Gelukkig zijn komt van binnenuit. Dus trek de stoute schoenen aan en ga eindelijk de leuke cursus volgen, volg een nieuwe sport, ga je huis opnieuw inrichting, shoppen, organiseer een beautydag of ga lekker op reis. Doe dingen waar jij energie van krijgt en zorg dat je lekker in je vel komt te zitten!

2. Online daten

Laten we het taboe eindelijk eens overboord gooien: online daten! Dit is eigenlijk al lang geaccepteerd dus flirt er online lekker op los! Hartstikke makkelijk als je, geheel volgens de norm van deze tijd, druk bent. Je weet tenminste zeker dat iedereen daar vrijgezel is en het kost niet zoveel tijd. Spreek alleen af met de mannen die je echt interesseren, zo word je het niet zo snel zat.

3. Organiseer activiteiten

In plaats van thuis zitten en je te storten op werk en sporten moet je je in deze periode lekker gaan focussen op sociale activiteiten. Daar worden we blij van! Dus vraag vrienden of familie om langs te komen en sloof je uit in de keuken of ga samen met een zus of vriendin shoppen.

4. Niet voor altijd

Misschien ben je al langere tijd vrijgezel, maar dit hoeft niet voor altijd te zijn. Als je echt een relatie wilt, dan zijn er veel manieren om dit op te zoeken. En hopelijk vind jij dan op een gegeven moment de ware tegen het lijf! Zo is jouw singlebestaan ook een fase en niet perse voor altijd.

5. Quality time met jezelf

Dit is bij uitstek hét moment om lekker de tijd te nemen voor jezelf. Niemand die aandacht opeist of zich afvraagt waar je in godsnaam mee bezig bent. Shoppen, mediteren, sporten, filmavondjes, uren badderen, jouw muziek hard aanzetten, koken waar je zin in hebt, lekker tutten, meubels verplaatsen, muren verven, een nieuwe hobby starten of een cursus persoonlijke ontwikkeling?! Het kan allemaal! En hoe beter jij in je vel zit, hoe eerder er weer mooie dingen op je pad zullen komen.

Hopelijk helpen de vijf bovenstaande punten je op weg om helemaal gelukkig te worden en te blijven! Doe eens een stapje terug, kijk naar jezelf en je leven en besef wat voor mooie dingen je eigenlijk al hebt en welke vele mogelijkheden er allemaal aan je voeten liggen. Genoeg om dankbaar voor te zijn en lekker van te genieten!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?