5 opkomende zomervakantie bestemmingen
20 juni 2017 

5 opkomende zomervakantie bestemmingen

1. Positano

Ontdek de prachtige Amalfi kust van Itali en aanschouw de bekende huisjes tegen de wand van de berg in Positano. Naast dat dit een machtig (een huurauto is aan te raden!) mooie omgeving is waarin veel in te ontdekken is, is Itali natuurlijk ook altijd een goede bestemming door het heerlijke klimaat, ijsjes, pizzas, pastas, limoncello en Do we need to say more?!

2. Sri Lanka

Parelwitte stranden, wuivende palmbomen, olifanten, oude tempels, maar ook moderne kantoren. Yep, dit land staat vol met contrasten en dat maakt het des te interessanter om het eens te ontdekken. Maak een rondreis of boek juist een welverdiende strandvakantie.

3. Montenegro

Montenegro ken je vast als Songfestival deelnemer, maar is ook de ideale (budget) vakantiebestemming in Europa. Naast prachtige berglandschappen, wandel je hier door natuurparken, valt er een skala aan Romeins erfgoed te ontdekken en kunnen ook sportliefhebbers hun hartje ophalen met de vele mogelijkheden om te hiken, kajakken, mountainbiken of paardrijden.

4. Honduras

Honduras is een perfecte budget bestemming. Zoek wel het juiste tijdstip uit om een vliegticket te boeken. Het leven daar is erg voordelig, zo kun je voor twee tientjes al eten, drinken. Daarnaast valt er veel (oud Spaanse) stijl te ontdekken in de vele steden, maar is het ook heerlijk vertoeven op langgerekte stranden met palmbomen.

5. Zuid-Afrika

Zuid-Afrika zal je in vele opzichten verrassen. Huur een auto en rijd de Garden Route die je vanaf Kaapstad langs de kust richting Port Elizabeth zal voeren. Boek een safari, ontdek (de rijke geschiedenis) van Kaapstad en verwonder je over de natuur. De zon onder zien gaan vanaf de Tafelberg is daarbij zeker een bucketlist puntje die je af moet kruisen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?