5 musthaves voor de Iphone 7
07 december 2016 

5 musthaves voor de Iphone 7

1. Draadloze oordopjes

Deze oordopjes van Apple -de Airpod- werken op bluetooth en zijn dus draadloos. Als we Apple mogen geloven is het geluid waanzinnig goed en kan je er 5 uur gebruik van maken wanneer ze opgeladen zijn. Toch wel erg gaaf.

2. Toffe apps

Echt leuke apps mogen op je nieuwe (en snelle!) telefoon niet ontbreken. Wat dacht je van Netflix op je telefoon?! Lekker filmpjes kijken in bed als je niet kunt slapen. Andere populaire apps zijn fietsroutes en reclamefolders.

De Iphone 7 kan rg mooie fotos maken, zowel de camera aan de voorkant en achterkant maken nu goede kwalitatieve fotos. Zoek je nog een leuke app om je fotos te bewerken? Probeer dan eens VSCO of Afterlight.

3. Een bumper of mooi hoesjeiphone-hoesjes

Met jouw nieuwe telefoon ben je natuurlijk extra voorzichtig, want het laatste wat je wilt is deze kapot laten vallen. Anderzijds wil je geen hoesje die afbreuk doen aan het design van je nieuwe Iphone? Kijk dan eens hier naar mooie telefoonhoesjes. Zij hebben heel veel keus en wellicht zit daar voor jou iets bij!

4. Battery case

De Battery Case is door Apple ontworpen om de batterijduur van je iPhone te verlengen en je toestel te beschermen. Als je je iPhone en het batterijhoesje tegelijkertijd oplaadt, kun je tot 26 uur bellen en tot 22 uur internetten. Handig als je veel onderweg bent en niet altijd in de gelegenheid bent om je telefoon op te laden.

DJI-OSMO-Mobile-gimbal5. DJI OSMO Mobile-gimbal

Heb je ooit een video opgenomen op je iPhone terwijl je rondliep? Dan weet je precies hoe moeilijk het is om je camera stil te houden. Deze gadget maakt je bewegingen vloeiender en neemt schokkerige bewegingen zelfs helemaal weg. Je beeld trilt niet meer en elk shot dat je maakt ziet er professioneel uit. Deze gadget is wel wat prijziger ( 339,95), maar heel leuk als je van filmen houdt!

Wat zijn jouw favoriete gadgets of apps voor je telefoon?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?