4 musthaves voor de winter
08 december 2015 

4 musthaves voor de winter

Dikke sjaal

Wanneer het buiten hard waait, voelt het direct al kouder aan. De temperaturen dalen steeds meer en het is dan altijd wel prettig om je nek warm te houden. Wist je dat je houding ook beter is als je een warme nek hebt? Naarmate het kouder wordt, mogen de dikke en zachte sjaals weer te voorschijn komen; heerlijk! En als je dan op je bestemming bent aangekomen, kun je die sjaal ook nog lekker gebruiken als kleedje. Een sjaal is tevens handig als je gewoon thuis blijft, want als je lang stil zit krijg je het namelijk ook sneller koud.

Cozy trui

Wanneer een dikke sjaal niet meer genoeg is, kun je een warmere trui aantrekken. Dit kan natuurlijk ook andersom, het is maar net wat jij fijner vindt! Met laagjes werken is altijd goed, denk aan een hemd, een t-shirt en een warme trui. Van foute kersttruien tot hle zachte fluffy truien; er is genoeg te vinden, in verschillende prijscategorien. Gelukkig zijn fluffy truien nog steeds trendy, je kunt dus ook gewoon het huis uit met een warme trui aan!

Fluffy sokken

De een heeft het eerder dan de ander, maar het is onwijs vervelend: koude voeten. Zorg dat je in het najaar stevige en warme schoenen draagt, dat scheelt al een hoop. Wanneer je schoenen een dikke zool hebben, trekt de kou er ook minder snel in. Verruil je enkelsokjes voor lange sokken en in de winter wellicht zelfs voor nog dikkere sokken of fluffy sokken.

Warm plaid

En wanneer je het zelfs daar niet meer warm van krijgt, dan zijn er gelukkig altijd nog warme plaids. Leg een plaid over je benen als je achter je laptop zit, of helemaal over je heen als je op de bank ligt. Natuurlijk kun je hem ook over je bed heen leggen voor extra warmte terwijl je slaapt! Alleen al het idee van een kleedje over je heen geeft al wat warmte en wellicht kun je het kleedje wel met iemand delen?

Dit blog is geschreven door Marille van www.thegreenguide.nl (@thegreenguidenl op social media), waar zij schrijft over natuurlijke & dierproefvrije beauty, eerlijke & duurzame kleding, minimalisme, veganisme, duurzaamheid, gezondheid, mindfulness, spiritualiteit en reizen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?