4 musthaves voor de herfst
23 november 2015 

4 musthaves voor de herfst

Handcrme

Zodra het buiten wat kouder wordt, gaat de verwarming soms al een beetje aan. Deze combinatie kan zorgen voor een droge huid. Omdat je je handen ook regelmatig wast, worden ze extra droog. Het is nooit fijn om droge handen (en nagelriemen) te hebben. Een lekker voedende handcrme is daarom onmisbaar in de herfst. En voor degenen die altijd druk bezig zijn; je hebt ook handcrmes die snel intrekken, ideaal!

Lipbalsem

Je handen zijn helaas niet het enige dat droog wordt, droge lippen is misschien nog wel vervelender. Het heeft geen zin om ze even vochtig te maken, dat droogt ze alleen maar verder uit. Je kunt er beter voor zorgen dat je altijd een lipbalsem in je tas of jas hebt zitten, mocht het nodig zijn. Er zijn ook een heleboel lipbalsems met een kleurtje te krijgen, dus saai hoeft het zeker niet te zijn!

Sloffen

Veel vrouwen hebben het nogal snel koud en dat is echt niet fijn! Het vervelendste is misschien nog wel het hebben van koude voeten, die maar niet warm willen worden. De sloffen mogen in de herfst weer uit de kast getrokken worden, lekker cozy. Mochten je voeten cht niet warm worden, dan kun je altijd een lekker voetenbad nemen. Dan kun je gelijk je voeten verzorgen; dat zijn twee vliegen in n klap!

Thee

En wat ook goed helpt als je het koud hebt, is het drinken van (heel veel koppen) thee. Koude handen zijn hiermee al snel verholpen omdat je natuurlijk je mok vasthoudt. Maar door iets warms te drinken wordt je hele lichaam warmer en uiteindelijk misschien ook wel je voeten. En thee hoeft absoluut niet saai te zijn, er zijn onwijs veel verschillende smaken verkrijgbaar. Mocht je daarna lekker naar bed willen, dan is er zelfs thee om lekker te slapen!

Dit blog is geschreven door Marille van www.thegreenguide.nl (@thegreenguidenl op social media), waar zij schrijft over natuurlijke & dierproefvrije beauty, eerlijke & duurzame kleding, minimalisme, veganisme, duurzaamheid, gezondheid, mindfulness, spiritualiteit en reizen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?