15 manieren om gelukkig te zijn in 2015
28 december 2014 

15 manieren om gelukkig te zijn in 2015

1. Geniet van de kleine dingen.

2. Doe wat echt waarde voor je heeft. Zeg nee tegen de dingen die je energie kosten en kijk naar wat je echt wilt doen. Je kunt gewoon niet overal zijn op hetzelfde tijdstip.

3. Wees eerlijk en open naar jezelf. Wat wil je echt in het leven? Doe je de dingen omdat de mensen om je heen dat zo vinden, of omdat je het echt wilt. Natuurlijk horen er dingen bij die je niet leuk vindt.

4. Neem meer risico. Maak fouten, leer ervan en ontwikkel jezelf. Je maakt dan een persoonlijke groei door, en dat is goed voor je zelfvertrouwen.

5. Ga met mensen om die je energie geven. Kijk eens om je heen welke mensen van je energie zuigen en welke mensen je energie geven en je laten groeien als mens. Ze zeggen wel eens dat de vijf mensen met wie je het meeste omgaat, aangeven wie jij bent.

6. Realiseer dat het verleden niet hersteld kan worden. Wat gebeurd is, is gebeurd en trek er je les uit. Je laat het gewoon niet meer gebeuren.

7. Zeg of doe elke dag iets aardigs tegen iemand. Uit onderzoek blijkt dat je er echt gelukkiger van wordt. Op een dag krijg je het terug als je het nodig hebt.

8. Stop met excuses maken om niet je dromen waar te maken. Het komt nooit uit. Als anderen het kunnen, kun jij het ook. Als je oud bent, hoe kijk je dan terug als je het niet hebt gedaan? Nou dan!

9. Wees gelukkig voor een ander. Je krijgt het terug, let maar op! Jaloezie zegt iets over wat jij mist bij jezelf. Dat hoeft niet om die mooie jurk van je vriendin te gaan, maar bijvoorbeeld om de aandacht die je er mee krijgt. Misschien voel je je niet gezien.

10. Geef wat jezelf ook zou willen. What goes around comes around.

11. Begrijp dat jij de enige bent die wat van je leven kan maken.

12. Heb een hoge dunk van jezelf. Maak je niet druk om wat anderen van je denken. Er is een stelregel: dertig % vind je leuk, 30% vind je niet leuk, en de rest heeft gewoonweg geen mening over je

13. Stop met de zekerheid te zoeken. 8 uur werken aan iets wat je absoluut heerlijk vindt, is beter dan 80 uur werken voor iets wat je echt niet leuk vindt. Je kunt beter happy single zijn, dan doodongelukkig met iemand samen zijn

14. Respecteer je privacy. Niet iederee hoeft alles van je te weten.

15. Leef je eigen doel. Iedereen heeft zn eigen levenspad en volg niet de massa. Laat je inspireren door anderen om je eigen levenspad te bewandelen.

Je hoeft hier dus niet 1 januari mee te beginnen, waarom niet vandaag?

Inspiratie voor dit artikel van www.Huffingtonpost.com

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?