11 tekenen dat het tijd is om jullie relatie te beëindigen
11 april 2014 

11 tekenen dat het tijd is om jullie relatie te beëindigen

Hoe graag je het ook wilt, sommige dingen zijn niet meant to be. Succes!

 1. Vreemdgaan
  Deze lijkt mij wel het meest logisch. Jij gaat vreemd of hij gaat vreemd. Hou het gewoon lekker bij 1 partner en kies! Niets maakt een relatie meer kapot dan het gebrek aan vertrouwen.
 2. Je maakt vaak ruzie
  Ieder koppel heeft zo zijn ruzies en argumenten, maar als het dagelijkse kost wordt is het toch echt tijd om in te grijpen.
 3. Je gaat steeds meer dingen apart doen
  Voegt hij elkaar niet meer zo veel toe aan je leven? En zodra je vriendin double date zegt vraag je haar of ze echt niet liever lekker met z’n tweetjes wil afspreken? Je wordt regelmatig vaak apart gespot in plaats van samen. Eigenlijk groeien jullie een beetje uit elkaar en krijg je steeds meer aparte activiteiten. Misschien moeten jullie dan maar ook gewoon apart verder gaan en op zoek gaan naar diegene waar jij wel je activiteiten mee kunt delen.
 4. Geen toekomstbeeld
  Durf je geen lange termijn keuzes te maken wat betreft hem? (Zie: Vakantie of samen een huisdier nemen) En roep jij heel hard ALS!! Wanneer hij over ‘later als jullie getrouwd’ zijn begint dan is het toch echt beter dat jullie nu de knoop doorhakken.
 5. Aangetrokken tot een ander
  Kijk jij opstap regelmatig even rond naar het andere geslacht? Of er misschien iets beters rondloopt? Of kan je het niet laten om even te flirten met die leuke jongen van het werk? Misschien is dit dan het teken om hem te laten gaan. Het is niet eerlijk voor jou en voor hem trouwens ook niet.
 6. Seksleven? Welk seksleven?
  Hebben jullie weinig tot geen seks? Of misschien doen jullie het wel, maar kan je niet wachten tot het over is? Seks is een belangrijke factor in iedere relatie. Het is logisch dat na 3 jaar de vonken er niet meer afspringen, maar het moet geen ‘moetje’ worden.
 7. Hij behandeld je niet zoals je verdient
  Wanneer hij dat nieuwe lingeriesetje niet eens opvalt of nooit initiatief toont voel jij je natuurlijk gekwetst en misschien zelfs teleurgesteld. Denk jij ook regelmatig ‘Wanneer leert hij het nou eens?’ Wanneer dit meerdere malen per week voorkomt moet je toch echt aan jezelf gaan denken. Wil je dit heel je leven? Heel je leven je best doen voor iemand die dat niet voor jou doet? Ik denk het toch niet.
 8. Je klaagt veel
  Kan jij ook niet ophouden met klagen over hem? Je vriendinnen hebben inmiddels jullie wekelijkse ladies night maar benoemd tot zeiknight. Zij vragen zich vast af waarom jullie nog bij elkaar zijn en misschien moet jij dat ook maar gaan doen.
 9. Hij is agressief
  Schreeuwt hij regelmatig tegen je, gebruikt lichamelijk geweld of maakt hij je bang?Dan is het tijd om heel snel je spullen te pakken en weg te gaan of misschien zelfs zijn spullen buiten te gooien. Er is geen excuus voor zijn houding.
 10. De sleur
  De welbekende sleur is er bij jullie ook ingeslopen. Dit hoeft geen reden zijn om het te beëindigen, maar als jullie niet vechten om eruit te komen dan moet jij er maar alleen uitstappen.
 11. Hij is er niet voor je
  In een relatie draait het om geven en nemen. Moet jij er altijd voor hem zijn wanneer het hem uitkomt, maar als jij hem nodig hebt is hij opeens te druk met zichzelf (of bier drinken in de kroeg)? Ga dan alsjeblieft heel snel op zoek naar een andere vent! Deze man heeft absoluut geen idee wat hij heeft en zal er nog wel achter komen wanneer jij uithuilt bij een ander.

Zijn deze punten herkenbaar voor jou of jouw relatie? Dan weet je nu wat je te doen staat!


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?