Zo word je verliefd - Cecelia Ahern
08 september 2014 

Zo word je verliefd - Cecelia Ahern

Christine Rose is altijd bezig met het helpen van mensen. Terwijl dit een goede eigenschap is, brengt het haar regelmatig in de problemen. Zo is ze getuige van de zelfmoordpoging van Simon en niet veel later treft ze de knappe Adam aan de verkeerde kant van de Ha’penny brug. Ondanks dat Adam een einde aan zijn leven wilt maken, maakt Christine een afspraak met hem: ze gaat er voor zorgen dat hij binnen twee weken verliefd wordt op het leven.

Terwijl ze zelf net van haar man gescheiden is, probeert ze aan de hand van haar verzameling zelfhulpboeken het leven van Adam te redden. Met een soort ‘P.S. I love you’ aanpak wil ze er voor zorgen dat Adam zijn vriendin en zijn droombaan terugkrijgt.

Ondertussen komen er nog meer problemen op Christines pad. Zo stuit ze op drugsdealers, heeft ze een vervelende ex en zijn er nog meer mensen die haar hulp nodig hebben. En dat allemaal terwijl de tijd tikt om er voor te zorgen dat Adam niet alsnog van de brug springt.

Iedereen die aan dit boek begint, weet hoe het verhaal gaat eindigen, toch zet Ahern je regelmatig op een verkeerd spoor waardoor je door wilt blijven lezen. ‘Zo word je verliefd’ klinkt als een zwaar verhaal, maar dit boek heeft genoeg humor om het zonder tranen uit te lezen.

Het boek draait vooral om de mooie momenten in het leven, waardoor je jezelf na de laatste pagina ook een stuk beter voelt.


‘Zo word je verliefd’ van Cecelia Ahern is hier te koop voor 19,95 of hier als E-book voor 10,-

Zo word je verliefd - Cecelia Ahern

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?