Zit jij nu ook veel op je telefoon? Geef hem dan een hippe make-over!
20 april 2020 

Zit jij nu ook veel op je telefoon? Geef hem dan een hippe make-over!

Heb jij een hoesje om je mobiele telefoon? Er zijn telefoonhoesjes in verschillende vormen en maten. Wat is nou echt belangrijk voor jou? Pimp jij het liefst je telefoon of wil je ook dat het hoesje functioneel is? Wij delen wat tips.

Telefoonhoesjes met leuke prints

Een smartphone case biedt praktische bescherming tegen vallen en stoten, maar eerlijk is eerlijk: het oog wil ook wat! Met telefoonhoesje in een leuke print maak jij je mood dan ook meteen beter! Met een print wordt het een stuk gezelliger om je telefoon erbij te pakken. Kies voor een romantische bloemenprint in een zachte kleur, ga voor een wilde dierenprint of val op met een kleurrijke marmer print.

Onze style tip? Pas je telefoonhoesje helemaal aan op je outfit of je leefomgeving! Verwerk die leopard print bijvoorbeeld gerust in andere items van je outfit of kies voor een hoesje dat qua print en kleur bij je interieur past (wie is er niet op dit moment nieuwe woonaccessoires aan het scoren of online aan het shoppen voor nieuwe outfits?). Nu we binnen zitten, moeten we het toch zelf een beetje leuk maken!

Pastel of metallic tinten

Je telefoon is een accessoire dat veel gezien wordt en stiekem heel wat uren van de dag in je hand ligt. Het voorjaar vraagt om vrolijke kleuren in je vizier. Het klinkt misschien materialistisch, maar een mooi hoesje in een vrolijke kleur draagt echt bij aan je humeur. Zachte pasteltinten passen helemaal bij dit seizoen, waarin alles in bloei staat en kun je makkelijk combineren met meerdere kleuren in je outfit. Je telefoon is misschien wel je belangrijkste accessoire en zorgt voor de echte finishing touch van jouw look.

Wil jij juist een kleur die meer popt? Ga voor een telefoonhoesje in een metallic tint! Jouw telefoon zie je zo absoluut niet meer over het hoofd! Waar je smaak ook naar uit gaat, een nieuw telefoonhoesje is een vrolijke musthave voor dit voorjaar.

Tip: zit je nu regelmatig te facetimen? Maak met deze leuke DIY zelf een telefoonhouder zodat je uren handsfree kunt praten!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?