ZELFMAKEN voor jouw valentijn met gratis download
07 februari 2015 

ZELFMAKEN voor jouw valentijn met gratis download

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. Weer een leuke gelegenheid om iemand te vertellen: Jij bent bijzonder, ik vind jou lief, jij verwarmt mijn hart, jij bent mijn SNOEPIE!

luciferdoosje valentijnsdag6 - Karin Joan

Gratis download

Met deze GRATIS download maak je van een middelgroot luciferdoosje snel een leuke valentijnswens. Maar beperk het niet tot 14 februari! Gebruik deze ZELFMAKER gerust het gehele jaar door. Het is altijd een goed moment om jouw geliefde, of moeder, of zus of beste vriendin te vertellen: Ik vind jou lief!

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Om het voor jou heel makkelijk te maken, heb ik in dit ontwerp het grootste deel van het werk al gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is Printen, Knippen en Plakken.

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Zo ga je te werk: Download de pdf voor beide doosjes. De download krijg je toegestuurd in je mailbox. Klik hier

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Print en Knip de wikkel uit en plak deze om een middelgroot luciferdoosje vast. Ik gebruikte hier luciferdoosjes van de zwaluw. Gewoon te koop in de supermarkt, bv. Albert Heijn.

Het plakken gaat het makkelijkst met een stripje dubbelzijdig plakband op een van de smalle zijden van het doosje. Maar je kunt ook andere lijm gebruiken.

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Vul het doosje waarop staat: Jij bent mijn SNOEPIE, met snoepjes natuurlijk! Ik gebruikte hier taartdecoratieparels. Extra leuk voor de creatieve taartenmaakster. Maar ieder snoepje zou goed werken in dit doosje.

Als klein extraatje kun je de vaandeltjes van de download gebruiken om een korte boodschap in het doosje te plakken. Ik vind jou lief, staat er al op. Maar ik heb ook een paar lege voor je gemaakt, waar je jouw eigen lieve woordjes op kunt schrijven.

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Op het andere doosje staat: Jij verwarmt mijn hart. Vul dat doosje met lucifers of een paar lucifers en een theelichtje. Dit is een theelichtje met een vanillegeurtje. Dat maakt het nog specialer wanneer het doosje open gaat.

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Je maakt de verrassing helemaal compleet als je op het vaandeltje een uitnodiging doet voor een dinertje voor 2 (en misschien moet je dit bericht delen met jouw geliefde in de hoop dat hij/zij dit voor jou maakt 😉

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan9

Extra tip: Print de download 2x uit en gebruik een stukje van de wikkel om binnenin het doosje te plakken. Dat geeft een nog leuker afgewerkt effect wanneer het doosje wordt opengeschoven.

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Ik ben heel benieuwd voor wie jij dit ‘Liefde in een doosje’ wilt maken. Wie is jouw valentijn dit jaar? En waarom? Superleuk als je een reactie achter laat. Natuurlijk lees ik ze allemaal 🙂 en ik doe ook mijn best om ze allemaal te beantwoorden.

Ik wens je veel ZELFMAAKplezier en een hele leuke valentijnsdag gevuld met veel liefde.

Hartelijke groetjes en tot een volgend ZELFMAAKproject!

Karin Joan

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?