Woonbeurs 2014

Natuurlijk heb ik zelf ook een bezoek gebracht aan de woonbeurs. Mijn favoriete stands op de woonbeurs zijn toch altijd de huizen van de woonbladen. Dit jaar keek ik extra uit naar het huis van 101 woonideen, ze lieten deze (helaas) laatste keer 57 DIY ideen voor het interieur zien. Ik vind DIY helemaal geweldig en 101 heeft mijn verwachtingen waar gemaakt, hun huis was het meest inspirerend.

karwei/eethoek

Ook de stand van Karwei vond ik erg leuk. Mooie stylinghoekjes, prachtige kleuren combinaties en een goede mix van oud en nieuw.

koningshuis

En het geheime huis van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima (gemaakt door VT wonen) was ook erg leuk, zo was er een slaapkamer voor de 3 prinsjes, een werkkamer, de walk in closet van Koningin Maxima en hierboven zie je een stukje woonkamer.

Op de woonbeurs was veel kleur te zien, ook is koper nog altijd in en natuurlijk DIY. Voor iedere interieurstijl was er wel wat terug te vinden.

ariadne at home

Ariadne at home staat bekend om de landelijk stijl en dat lieten ze ook goed zien in hun huis, sierlijke vormen,, zachte kleuren, mooie hoekjes en oude meubelen.

eigen huis en interieur/more than classic

Eigen huis en interieur samen met more than classic is voor de design liefhebber, hun huis bestond dan ook uit grote elementen, luxe stoffen, koper en goud, een luxe interieur met glitter en glamour .

vt wonen

Vt wonen had een stoer huis. Donkere kleuren, een mix van oud en nieuw. In de tijdloze keuken stond een oude werkbank, daaromheen industrile krukjes, maar ook mooi servies en ingredinten in glazen potten.

101 woonideen/werkplek

Mijn favoriet 101 woonideen had een lichte basis, met grijs en wit. Kleur werd toegevoegd door meubels en woonaccessoires en heel veel DIY, vooral de creatieve werkplek vond ik echt geweldig!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?