Win een backpack Tas

We geven twee backpack tassen weg. Hoe win je deze?

– laat een reactie achter onder dit artikel waarom jij deze tas wilt hebben

– like Vriendinnenonline op Facbeook

– like Travelsoon op Facebook voor dubbel zoveel kans.

Deze backpack wordt aangeboden door Travelsoon.nl:

Wij geloven dat het plannen van een reis net zo leuk moet zijn als de reis zelf. We willen iedereen inspireren om de wereld te ontdekken en zorgen ervoor dat iedereen de beste vakantie in één oogopslag weet te vinden. Toekomstige klanten hoeven dus geen uren meer te zoeken, dat hebben wij al gedaan. Wij presenteren onze bezoekers graag de beste en goedkoopste deals voor!

Iedere 24 uur een nieuwe top last minute!

Travelsoon.nl is een last minute dag aanbieder die het aller compleetste aanbod heeft. We vergelijken namelijk niet alleen maar de reisorganisaties maar ook alle andere websites die reizen verkopen. Daarnaast is ons doel om de reiziger te inspireren en het zoeken en boeken van een reis weer een leuke bezigheid te maken.

Via onze vele contacten in de reisbranche hebben we een tool ontwikkeld waarbij aangesloten leden uit de reisbranche ons deals toespelen. Wij kunnen hierdoor enorm leuke dag deals maken.

Wij nemen al het werk uit handen en presenteren elke dag de beste last minute deals met ons team van ervaren specialisten.

Momenteel is Travelsoon.nl onderweg om de grootste en enige lastminute dag aanbieder te worden van Nederland.”


Op woensdag 10 december maken we de winnaar bekend.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?