WhatsApp jij vaak emoji's? Dan heb je meer kans om te trouwen!
11 januari 2019 

WhatsApp jij vaak emoji's? Dan heb je meer kans om te trouwen!

In Amerika heeft een jaarlijks onderzoek van Match.com gekeken naar singles, hun emoji gebruik en hun liefdesleven. De uitkomsten waren nogal opvallend.

Meer dates, seks en vaker trouwen!

Zo blijkt namelijk dan mensen die meer emoji’s gebruiken, vaker seks hebben dan degene die dat niet gebruiken. Bovendien hebben emoji-fans over het algemeen vaker een date en hebben zij meer kans om te trouwen. Hoe leuk is dat?! Van degene die geen emoji gebruikt, gaf 30% aan te willen trouwen tegenover 62% van degene die wel vaak emoji’s gebruikt. Nogal een verschil. Een goede reden om even je telefoon op te pakken en een gezellig berichtje mét emoticons te gaan sturen!

Wist je dat…

Sommige emoji’s op WhatsApp een hele andere betekenis hebben gekregen? Zo wordt de aubergine vaak gebruikt om een penis na te bootsen en de perzik wordt gebruikt voor de vagina of billen van de vrouw. Aan creativiteit geen gebrek!

emoji-perzik-aubergine

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?