Welke hoed past bij jouw gezicht?
01 juni 2018 

Welke hoed past bij jouw gezicht?

Lijkt het jou leuk om een hoed te dragen, maar weet je nog niet echt of het bij je past? Lees dan even verder, hieronder leggen we uit welk type hoed bij welk vorm gezicht past. En voor de rest is het gewoon een kwestie van doen! We love hoeden!

Ovaal gezicht of een hartvormig gezicht

Gefeliciteerd, jij hebt het perfecte gezicht om een hoed te dragen. Jij hoeft niet echt op te letten of een hoed bij je gezicht past, want alle hoeden staan je goed. Je hoeft alleen nog maar een keuze te maken in het soort hoed dat je wilt en de kleur. Een hartvormig gezicht kan alleen het beste niet een hoed met grote flappen dragen. Daardoor wordt je kin nog kleiner van.

Vierkant gezicht

Probeer met een hoed je gezicht wat ronder te maken. Kies daarom voor de kleine ronde hoedjes. Of kies een mooie asymmetrische flaphoed die je gezicht spannender maakt met andere vormen.

Driehoekig gezicht

Je hebt een brede kin, maar best wel een smal voorhoofd, een typisch driehoekig gezicht. Kies voor hoeden met hele grote flappen of hoedjes met leuke details. Ga voor een bloemenkrans op je hoed of een lekker gekleurd hoedje.

Rechthoekig gezicht

Met een rechthoekig gezicht moet je heel erg oppassen met een hoed vinden. Je wilt natuurlijk niet dat het je rechthoekig gezicht benadrukt. We willen juist je gezicht ronder maken. Kies daarom een hoed met een hele grote flap die je gezicht verzacht.

Rond gezicht

Als je een rond gezicht hebt, kies dan de hoeden uit met een korte rand. Je zult helaas de flaphoeden aan de kant moeten leggen, want de hoeden met een kortere rand staat je zoveel beter. Kies voor een leuk kleurtje en you’re good to go!

vormen-gezicht

Welk gezicht heb jij en wat is jouw favoriete hoed?

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?