Week van de loopbaan 2019
16 september 2019 

Week van de loopbaan 2019

Wat?

In het hele land openen erkende loopbaanprofessionals hun deuren en bieden allerlei (gratis) activiteiten aan.
Een mooie manier om te kijken wat bijvoorbeeld een loopbaancoach voor je zou kunnen betekenen maar ook om gewoon inspiratie op te doen voor je loopbaan. Het aanbod varieert van gratis coachgesprekken, workshops, webinars, cv-checks, wandelingen en nog veel meer.

Waarom?

Ben je op zoek naar tips, inspiratie of iemand die met je meedenkt? Maak dan gebruik van de mogelijkheden die er aangeboden worden. Het is zowel bedoeld voor werkzoekenden als voor mensen die hun huidige werk eens onder de loep willen nemen.

Waar?

Op de site van Noloc kun je zien bij welke professionals bij jou in de buurt je terecht kunt. Maak vrijblijvend contact met een loopbaancoach of jobcoach bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraag.

Zelf doe ik als loopbaancoach natuurlijk ook mee. Mijn aanbod is zowel online als offline en je vindt het hier. Maak gebruik van de mogelijkheden en doe er je voordeel mee!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?