Water drinken is hip!

En van de bekendste flesjes toch wel de Bobble is. Het waterflesje met de filter. Op deze manier wordt het kraanwater gefilterd op het moment dat jij uit de fles drinkt. Deze fles is er in diverse formaten; het literformaat voor bijvoorbeeld op het aanrecht, maar ook het kleinere formaat dat makkelijk onderweg mee te nemen is.
Een ander bekend flesje met vrolijke kleuren is de Dopper. Wanneer je de Dopper koopt, steun je hiermee ook nog eens een goed doel. Bij ieder verkocht flesje steun je ook nog eens de inwoners van Nepal.

Dopper heeft voor de iPhone als de Android een app ontwikkeld. Hier kun je onder andere zien waar het dichtsbijzijnde watertappunt is of wat de laatste nieuwsberichten zijn.

Maar is gewoon water te saai of is het een straf om dit te drinken? Geen nood aan de man. Er zijn flesjes te koop waar je (vers) fruit in doet en het flesje vervolgens vult met water. Je raadt het al. Het water krijgt een lekker fruitig smaakje. Voorbeelden van dit soort flesjes zijn het Fruitig Flesje of het Vlesje. Op de websites van zowel Fruitig Flesje als Vlesje staan ook nog eens heerlijke recepten om je water van een lekker smaakje te voorzien.

Op deze manier kost het je vast weinig moeite om de dagelijkse hoeveelheid water te drinken. Proost!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?