Wakker lijken met make-up

All about light

Die enorme wallen van een slechte nacht kun je gemakkelijk wegwerken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een concealer die n of twee tinten lichter is dan je huid. Breng wat streepjes aan onder je ogen en dep dit in met je ringvinger. Je kunt het ook met een kwast doen maar omdat je vinger warm is, verdeelt de concealer makkelijker. Poeder dit vervolgens af zodat het de hele dag op zijn plek blijft zitten. Ook kun je wat wit of huidskleurig oogpotlood aanbrengen op je waterlijn, voor een wakkere oogopslag.

Kleur en vorm

Je gezicht vormgeven is altijd mooi, maar dat is zeker goed wanneer je er niet zo wakker uitziet. Door je wenkbrauwen wat aan te zetten, krijgt je gezicht direct meer vorm. Als je vervolgens nog wat mascara aanbrengt, komen je wimpers ook een stuk beter naar voren. Alleen mascara en aangezette wenkbrauwen doen al veel! Maar om niet bleek te lijken, kun je nog een beetje blush toevoegen. Dit geeft vorm n kleur waardoor je er fris uitziet.

Keep it simple

Je begrijpt vast wel dat het geen slim plan is om nu een heftige zwarte smokey eye te maken. Een zwart lijntje onder je ogen helpt ook zeker niet om je er wakker uit te laten zien. Een felle lipstick daarentegen kan wel een groot verschil maken voor je gezicht, zeker als het een kleur is die goed past bij je huid. Maar wanneer je weinig tijd hebt, is het het beste om je look simpel te houden. Niet te veel poespas als je niet zo wakker bent, dan kan het er ook niet voor zorgen dat je er ‘slecht’ uitziet.

Dit blog is geschreven door Marille van www.thegreenguide.nl (@thegreenguidenl op social media), waar zij schrijft over natuurlijke & dierproefvrije beauty, eerlijke & duurzame kleding, minimalisme, veganisme, duurzaamheid, gezondheid, mindfulness, spiritualiteit en reizen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?