Waarom naar de kapper gaan leuk is
02 januari 2017 

Waarom naar de kapper gaan leuk is

1. Me time

Naar de kapper gaan is echt me-time. Even helemaal niks; geen werk, geen kinderen, geen verplichtingen. Gewoon zitten, staren en kopjes thee drinken. Heerlijk toch!

2. Haar wassen

Voor het knippen gaan ze altijd even lekker je haar wassen, waarbij je vaak een halve hoofdmassage cadeau krijgt. Mmmm… we vallen al bijna in slaap bij de gedachten alleen al. Ontspannen is het in ieder geval wel. De producten die ze gebruiken ruiken vaak ook nog eens extra lekker.

3. Kletsen

Veel kappers zijn beroepskletsers en je raakt vrijwel direct in een gezellig kletspraatje. Lekker even babbelen terwijl je ontspannen in je kappersstoel zit, genieten!

4. Nieuw kapsel

En natuurlijk, na afloop zit je haar weer helemaal in model. Geen dode punten meer, minder last van klitten en doordat je haar en mooi en gezond uitziet, straal jij vanzelf mee. Als je haar maar goed zit, toch?

5. Sneller klaar ochtend

Omdat je haar goed valt, hoef je ’s ochtends minder lang aan je haar te besteden. Het wassen alleen al gaat vaak makkelijker en sneller en ook het in model brengen van je haar gaat een stuk effectiever. Kortom, het scheelt je gewoon veel tijd en een stukje irritatie ’s ochtends. Mooi meegenomen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?